Hersonissos By

Hersonissos Øst Kreta

Bare 25 km øst for Heraklion er en af ​​de mest kosmopolitiske byer på Kreta, Hersonissos. Den gamle bydel er tildels bevaret og var på det samme sted, som Hersonisos havn er i dag. Landsbyen Old Hersonisos ligger et par kilometer inde i landet. Byen blev bygget her på grund af frygt for angreb fra pirater, som tvang indbyggerne i landsbyen til at bevæge sig længere ind i landet. Tæt på Gamle Hersonisos er der to maleriske små landsbyer, Piskopiano og Koutouloufari, med udsigt over den travle Hersonissos.

Hersonisos havn er berømt for sit natteliv med mange barer, restauranter og taverner langs stranden. I de nærliggende landsbyer tilbyder et antal små hoteller og lejligheder rolige og fredelige omgivelser til familieferie.

Besøgende i området Hersonissos finder et stort antal butikker med juveler, pelse, tøj osv. Og selvfølgelig mange steder at spise og drikke.
Daglige krydstogter arrangeres også af forskellige rejsebureauer til den nærliggende ø DIA og mange andre små øer og strande i området.