Alana – Gourmet Restaurant

Den gamle bydel i Rethymnon

Restaurant Alana i Salaminos Street i den gamle bydel i Rethymnon er en af ​​de fineste restauranter på Kreta, Alana har fantastiske menuer med kretensiske specialiteter og kosmopolitiske retter. Personalet er venligt og opmærksomt. De gør alt for at få jer til at føle jer velkommen.

Check Alana Restaurant

De lækre retter er forfinede udgaver af de kendte og elskede græske og kretensiske traditioner, Det er også et af de få steder i Rethymnon, hvor man kan få en rigtig bøf stegt som man ønsker.

Vinmenuen tilbyder et stort udvalg af fine vine og også nogle af de mere beskedne lokale vine

Alle anvendte ingredienser er friske og af højeste kvalitet – fisk, kød, grøntsager og mejeriprodukter bruges og koges med jomfruolivenolie, mens dygtige kretensiske hænder tilbereder alle retter. Restaurant Alana er især kendt for sine velforberedte og velsmagende kødretter og små “Mezedes”.

Alana Restaurant ligger i den historiske gamle bydel i Rethymnon. Interiøret er smagfuldt og originalt og tilbyder hyggelige hjørner til par, små og større grupper, alle placeret under dækning af grønne træer med glimt til den stjernefyldte himmel.