Amazing Crete accommodations, selfcatering, villas & apartments

Central Kreta

Den centrale del af Kreta, nord og syd

I den centrale del af Kreta findes 2 større byer. Hovedstaden på Kreta er Heraklion, her findes også Heraklion lufthavn. Øst for Heraklion findes Hersonissos en travl by, meget populær blandt de unge,men der er også stille og rolige områder. Her finder I også Kretas eneste rigtige golfbane; Crete Golf Club. I dette område findes også et lille stille stand-område “Kato Gouves”.
Check ferieboliger i Heraklion område.

Efter at have forladt Heraklion når man til den smukke bugt Agia Pelagia. Omkring 30 Km før Rethymnon, vil du finde kystbyen Panormos et meget populært feriemål. Rethymnon by er omkring 78 Kms vest for Heraklion og mere eller mindre i midten af ​​den nordlige kyst. Den er et godt sted at bo for de som  gerne vil se sig omrkring på Kreta. Rethymnon by er karakteristisk, at hele vejen langs byens kyst er der brede sandstrande og en kilometer lang strandpromenade.

Vi kan tilbyde flere ferieboliger og hoteller i Rethymnon-området.

Omkring 20 kms efter at I passerer Rethymnon, tager hovedvejen jer gennem en kilometer lang strækning af dejlige sandstrande kendt som Paradise strande. Godt 5 km inde i landet ved Episkopi findes landsbyen Argiroupolis, berømt for sine romerske bade og mange vandfald.

Plakias fiskerleje på den sydlige kyst, den er et populært feriested med mange studier, lejligheder, hoteller og et par villaer. Også den lille landsby Rodakino har en dejlig sandstrand og et par gode steder at bo. Øst for Plakias findes den berømte Preveli Palm Beach. Tjek hvor man kan bo på den sydlige kyst.

Søger I noget særligt til ferien, så kom til fantastiske Kreta!

Huse og villaer         Lejligheder og studios          Hoteller