Bryllup på Kreta

Romantisk bryllup på Kreta

Bryllup på Kreta er blevet et mere og mere populært valg for par som ønsker et romantisk bryllup til en fornuftig pris. Det er romantisk, eksotisk og anderledes.
Bryllup, bryllupsrejse og ferie i et for jer selv alene eller sammen med familie og venner.

Flotte solnedgange, dejlige strande, en afslappet atmosfære, gæstfrihed og masser af romantik venter jer på Kreta. “Et bryllup på Kreta er en lejlighed til at fejre den vigtigste dag i jeres liv på en smuk og historisk ø – en uforglemmelig oplevelse.”

Se videoer fra bryllupper

Video af PhotoRethymno

Tag et kig på bryllups lokaliteter og vore servicetilbud, så I sammen kan planlægge og udforske mulighederne, spørg om muligheder I ikke ser:

Borgerligt bryllup kan udføres i den gamle del af Rethymnon i en lille restaureret Venetiansk nedlagt kirke, på stranden eller på borgmesterkontoret. Andre steder kan også komme på tale så længe det er offentligt område under Rethymnon kommune. I kan vælge en bryllupspakke eller vi skræddersyr lige det I drømmer om.

Borgerlig bryllups ceremoni

Brylluppet finder sted i den gamle del af den historiske venetianske by Rethymnon, i en restaureret Venetianske forhenværende kirke. Rummet er blevet smagfuldt restaureret til afholdelse af bryllup.

I kan også gifte jer på en smuk sandstrand lidt uden for Rethymnon by.

Den charmerende gamle bydel i Rethymnon med de smalle labyrintagtige gader udgør den oprindelige del af Rethymnon. Den udgør en perfect baggrund for den vigtigste dag i jeres liv og er som skabt til fotografier.

Vi sørger for at jeres bryllupsdag bliver ekstra speciel, hvis det er bare jer to, eller I vælger at fejrer begivenheden med familie og venner, så bliver det en uforglemmelig dag.

Vi tilbyder forskellige bryllup pakker, der passer til jeres behov. En pakke til dem, der kun ønsker ceremonien eller en luksus pakke, herunder hotel, middag og en udlejningsbil.
Vi kan også tilrettelægge en ceremoni designet efter jeres egne ønsker.
Pakkerne er beregnet til 2 personer. Hvis I har planer om at have familie og venner med, tilbyder vi særlige rabatter for grupper.

Priser for indkvartering, bryllup, middag og fest vil afhænge af valg af sted og serviceniveau.