Fortezza Bryllup

Bryllup i den Venetianske fortezza til 1440€

Vi tilbyder drømme civile bryllupper i den venetianske Fortezza i den historiske by Rethymnon. Prisen i 2021 & 2022 er 1440€

Pakken indeholder:

  • Bryllupspakken inkluderer alle nødvendige licenser, juridiske dokumenter på Kreta og reservationen hos borgmesterkontoret.
  • 2 vidner, hvis I ikke selv medbringer egne
  • Brudens buket, brudgommens boutonnière
  • Champagne skål for parret
  • Vi assisterer, fungere som tolk og indgår alle nødvendige aftaler med rådhuset.
  • Vi arrangerer også andre ønsker I måtte have.

Fortezza’en i Rethymnon

Bygget på toppen af ​​en bakke i Rethymnons gamle bydel, står Fortezza’en som et symbol på Kretas stormfulde fortid. Den venetianske herskende klasse, der overvågede opførelsen af ​​den imponerende Fortezza i slutningen af ​​det 16. århundrede, håbede, at den ville beskytte Kreta mod en osmannisk invasion. Men alt dette arbejde var for intet – osmannerne erobrede Fortezza’en mindre end 100 år efter dens opførelse og fortsatte med at herske over Kreta i mere end to århundreder. Fortezzas’en omkreds huser stadig den delvist restaurerede Ibrahim Han-moske fra den osmanniske æra.

Du finder også kirken Agios Ekaterina, et græsk-ortodoks kirke bygget i 1899, efter at tyrkisk styre ophørte, på stedet. I dag er Fortezza’en vært for en række kulturelle begivenheder, herunder Rethymnon Renaissance Festival. Vi foreslår besøgende at tjekke Fortezza’en mod slutningen af ​​dagen, hvor folkemængderne begynder at aftage. Om aftenen kan man nyde solnedgangen, der glitrer over Middelhavet. Hvis man besøger Fortezza’en om dagen, anbefaler vi besøgende at medbringe en hat og solcreme.