Ierapetra By

Overraskende Ierapetra…

Ierapetra By

Tag en afslappet gåtur i det livlige centrum af byen langs kysten eller ind i de stille maleriske smalle gader i Kato Mera, den gamle bydel i Ierapetra.
Vælg en håndlavet gave fra en af de farverig markedsboder og nyd de spændende lyde fra det travle kretensiske liv …

Uden tvivl er Ierapetra “broen i det libyske hav” det mest solrige feriested i Europa …
Karakteren og charmen i det gamle varme kvarter er bevaret, mens det har fået nyt liv som shopping- og spiseoplevelse for besøgende. En fristende række butikker, udendørs cafeer, barer, restauranter og traditionelle taverner gør Ierapetra til det ideelle sted at slappe af, nyde shopping, spise, drikke eller bare undre sig!

Ierapetra er den sydligste by, der vender mod den afrikanske kyst. Ierapetra nyder det næsten regnløse vejr i Europa, med en temperatur, der sjældent falder til under 18 C hele året rundt! Ierapetra er bygget på den længste strand på Kreta og tilbyder et uendeligt valg af gyldne strande med dybe krystalblå farvande, langt væk fra industriområder og skibe der passerer ud for kysten. Alle større strande i Ierapetra fra Mirtos til Makrigialos tildeles hvert år Den Europæiske Komités BLÅ FLAG!

Dette område er velegnet til ferie hele året med det milde og tørre klima. Det siges, at du kan svømme i havet hele året rundt, og der er masser af muligheder for ture, bjergvandringer og højere i bjergene Kretas største skov. Check vores ferieboliger i Ierapetra området.