Kreta områder

Altid i solen på Kreta

Kreta har noget for alle, bare have et kig rundt og finde din plads i solen. Tjek den udviklede nordkyst fra øst til langt vest eller den mere robuste og originale sydkyst. Du vil helt sikkert finde noget for dig og din familie. Din ferie er kostbar, og du bør ikke tage til gode med mindre en perfekt!

Kreta har så meget at tilbyde

Kreta, Grækenland er det perfekte sted at holde ferie. For de fleste af os er ferien meget vigtig. Vi arbejder hele året og ser frem til denne tid til afslapning med familien, børnene, vores venner. Derfor er det vigtigt lige fra starten, at vi træffer de rigtige valg for denne vigtige tid i vores liv.

Vi kan hjælpe dig med at træffe disse valg for din ferie. Vi er Kreta eksperter, vi kender øen og har utallige forbindelser til at hjælpe dig med at vrage og vælge. OK altså, hvis du ikke kommer for sent med dine ønsker.
Uanset hvad du er på udkig efter; en familie villa med privat pool, en lejlighed med køkken faciliteter, pool og legeplads til børnene eller et hotel, familie eller et luksushotel med restauranter, børneklubber, flere pools og legepladser. Vi har det hele i vores program.

En ferie på Kreta byder på fantastiske bjerge og natur, Traditioner og en levede kultur, venlige og smilende mennesker, søvnige små landsbyer og livlige større byer. Alt omgivet af smukke strande og klart blåt hav. De Kretensiske traditioner og kulturen er dybt forankret i menneskene, musikken, danse og kretensisk mad. Naturen er betagende og vandreture i bjergene og landskabet er en exceptionel oplevelse. Hvad end du kan lide at lave på din ferie, så kan det lade sig gøre på Kreta, Daze i solen, svømme, vandre, lede tilbage i en 4000 åring kultur, gå på natclub, opleve cafe livet langs havet, gå på opdagelse i de mange tavernaer, smage den græske og kretensiske vin, vi kan blive ved, men kom selv og opdag Kreta.

Vælg feriebolig i villa, hus eller lejlighed på Kreta ved vandet eller i bjergene, et familie hotel til rimelige priser eller luksus hotel, eller måske bare et værelse i en lokal taverna. Drømme ferie på Kreta!