Kreta Øst

 Nord-øst Kreta

Den vigtigste by i det nordøstlige Kreta er Agios Nikolaos. en sofistikeret venetiansk by med mange spise og shopping steder. Den er beliggende ved havet og dens vigtigste attraktion er den store sø i midten af ​​byen. Et dejligt sted at besøge.

Omkring 20 km længere langs østkysten af Mirabello bugten findes Elounda, et lille og charmerende fiskerleje. Dette var en af ​​de allerførste områder på Kreta der blev udviklet til turisme. Ud for kysten af Elounda og Plaka, kan du se den lille ø Spinalonga bedst kendt i dag som en tidligere spedalske koloni.

Mod Heraklion findes Hersonissos og Kato Gouves, 2 ferieområder med blandet karakter. En del områder er domineret af de “Unge skarer” med megen larm og druk, mens andre er ganske sofistikeret og rolige. Vi har kun indkvartering i rolige områder.

Syd-Øst Kreta

Hovedbyen på sydkysten er Ierapetra, en mellemstor venetiansk by, charmerende og med gode turistattraktioner, taverner, caféer og masser af shopping. Ierapetra har en lang strandpromenade med spisesteder langs hele vejen.

Omkring 20 km øst for Ierapetra finder du en lille kystby og feriecenter i Makrigialos.

Søger I noget særligt til ferien, så kom til fantastiske Kreta!

Huse og villaer         Lejligheder og studios          Hoteller