Taverna Dome

Categories: | Posted: september 13, 2014

I Rethymnon by på strandenvejen eller promenaden finder I Taverna Dome, det er et behageligt sted at nyde jeres frokost eller middag. Den Ligger omkring 750 meter fra det gamle havneområde på højre side af vejen (når I kommer fra byen). Tavernaen har borde ud til åbne vinduer med direkte hav og strand udsigt. Dome har en venlig atmosfære med en behagelig og fremragende service.

Ejeren Dimitris og Katerina over-servitrice vil gøre alt for at I føler jer velkomne og betjene jer med store smil og god frisk mad.

Vi var der i går og havde “Gavros” den lille friturestegte fisk man spiser med ben, haler og det hele, nogle pomfrites og en pita med roastbeef, tomater og ost.

Som det er sædvane i Grækenland delte vi retterne imellem os og sammen med maden, fik vi en “Shandy” (halv øl og halv citronvand), Det er altid en forfriskende drik og den eneste måde jeg drikker øl. Jeg er tofast vin drikker, jeg elsker min kolde hvidvin om sommeren, men Shandy er en rar drik ved frokost tid.

Vi havde ikke planlagt denne frokost, men da vi gik forbi Dome, så Katerina os og bød os ind til en drink på huset. Jeg tror kretenserene opfundet gæstfrihed. Sidderne der med vores Shandy, blev vi godt nok sultne, sådan som diverse retter valsede forbi til bordene omkring os, sikke en aroma og selvfølgelig så blev frokosten blev bestilt og grundigt nydt.

Den ca. 4 kilometer lange strandpromenade i Rethymnon er fyldt med gode Taverner og cafeer, barer, supermarkeder og en række butikker. Der er noget for enhver dem smag.

Spørg efter Katerina og overlade resten til hende, I blive ikke skuffet over den fremragende service eller de lækre retter som er på tilbud.

Dimitris og Katerina lovede os, at hvis I siger at I med Amazing Crete ferie! så er der være en gratis drink også til jer.

Nyd

Dome Restaurant
63 Sofokli Venizelou str.
74100 Rethymnon
Kreta.
+30 28310 55627

13 september, 2014
Linda