Taverna tou Zisis

Categories: | Posted: august 3, 2014

Taverna Zisis, Rethymnon

Den mest traditionelle kretensiske taverna i Rethymnon området og muligvis den bedste på Kreta.
Taverna åbnede i 1972 af bedstefar Zisis og bedstemor Chryssoula for Rethymnon’s familier og famile sammenkomster.

Mange dage ses bedstefar Zisi siddende ved et hjørnebord på TAVERNA TOU ZISIS.

Som tiden går, er taverna’en blevet en af ​​de mest populære for beboerne i Rethymnon og de ​​besøgende på øen. Kretenserne rejser gerne over 100 km for at spise her med venner og familier og holde navnedag, dåb, fødselsdag og andre religiøse fester.

Ansættelsen af ​​Babis, overtjener på Zisis i 2008 har øget omsætning på denne højt elskede taverna.

Babis hilser alle besøgende velkommen og guider dem til det best egnede bord og placering afhængig af deres ønsker. Holdet bestående af svigersøn Nikos og Babis gør det til en fornøjelse at spise der.

Der er tilstrækkelig parkering til gæsterne og også en en moderned designet legeplads.

Om sommeren kan gæsterne nyde deres mad på terrassen i smukke omgivelser og i skyggen af træerne. I den centrale hal dominerer udstillingsvinduet med traditionelle fødevarer fra Kreta og Lilleasien. Alle retter er baseret på opskrifter fra bedstemor Chryssoula.

Du kan vælge mellem 35 til 40 forskellige retter af kød, fisk, friske grøntsager og tomatsauce tilberedt med friske kretensiske råvarer. Retter som også kan nydes i hjemme eller i ferieboligen som takeaway.

Servicen er fremragende og hurtigt og så snart du har bedt om regningen, bliver bordet er ryddet, og derefter serveres en desert bestående af, en “Glika” (sød sag) eller årstidens frugt og en iskold Raki på husets regning.

Taverna tou Zisis ligger øst for Rethymnon på “Old Road” mellem Missiria og Platanes.

John Roberts
August 2014

Check ferie huse og lejligheder i Rethymnon området