Makrigialos Kystby

Makrigialos – Ierapetra – Sitia

Makrigialos – Ierapetra – Sitia

Makrigialos er en charmerende kystlandsby med en lille havn der giver Makrigialos en særlig karakter. Byen har stadig meget af sin originalitet og er langt væk fra de mere udviklede turistbyer. Makrigialos ligger øst for Ierapetra, en 30 minutters kørsel langs en kystlinje med afsondrede bugte og isolerede strande. Nem adgang til og fra Sitia, en times kørsel.

Check vore ferieboligere i området

Havneområdet har nogle karakteristiske cafeer og taverner. Dette er et magisk sted. Selvom det praktisk taget smelter sammen med det nærliggende Analipsi, hvor den største strand er, så er de to forskellige byer. Indrammet af et imponerende bjergbaggrund med kløfter, der er mere tilgængelige og lige så givende som Samaria-kløften.

Strand byder på et udvalg af tavernaer og restauranter, caféer og barer. Alting føles afslappet og stilfuldt om aftenen.

Vandreture i imponerende kløfter i nærheden er let tilgængelige. Fra Pefki eller Agios Stefanos mod kysten er en populær tur. Også Dasaki og Pervolakia. Find vidunderlige bugter og strande. Her er der en chance for at finde den “specielle strandfølelse”.

Besøg Kapsa Kloster, bjergskove og de historiske landsbyer Skinokapsala, Orino og Pervolakia. Se den imponerende panoramaudsigt over det østlige Kreta med de omkringliggende øer og holme fra 1500 meter Afendis Stavromenos bjergtop.