Luksus Villaer

Agios Nikolaos Strand Villa

Agios Nikolaos

Gæster 9
Bedrooms 5
Bathrooms 4
Book now

Other features

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos Strand villa, 4 soveværelser og 3 badeværelser

Agios Nikolaos Beach Villa er en luksuriøs strandvilla. Villaen er bygget med brug af natursten og marmor. Villaen er beliggende få kilometer uden for den spænende venetianske by "Agios Nikolaos".

Villaen er bygget kun få meter fra havet og har direkte adgang fra haven til Almyros strand, som er nabo til det unikke vådområde Almyros. Villaen har enestående udsigt over byen Agios Nikolaos og det dybe blå hav. Selvfølgelig er der også gratis WiFi internet.

Området omkring standvillaen

Gæsterne kan nyde floden og Almyros strand. En sti fører ned til stranden.
Villa "Agios Nikolaos" er et unikt ferievilla, der kombinerer fredelig land ro med det pulserende by liv i Agios Nikolaos.

Villa “Agios Nikolaos”

Villaen er på to etager. I stueetagen er der en åben stue, spisestue og køkken. Foran stuen strækker en veranda sig med en stor privat swimmingpool, som har en direkte udsigt over stranden og byen Agios Nikolaos.

Villaen har plads til op til 7 eller 9 personer. Hovedhuset, et anneks og et uafhængigt studio. Til sammen er der 5 soveværelser.

Hovedhuset har to etager. I stueetagen er der en åben stue, spisestue og køkken. Foran stuen strækker sig en veranda med en stor privat swimmingpool, der har en øjeblikkelig udsigt over stranden og byen Agios Nikolaos.

Stueetagen har også et komplet badeværelse med badekar og et soveværelse med dobbeltseng med balkon og udsigt over bjerget.

Øverste etage i villaen har to soveværelser og et badeværelse med bruser. Det ene soveværelse har en dobbeltseng og en veranda med udsigt over bjerget, mens det andet værelse har en dobbeltseng med en veranda og udsigt over swimmingpoolen, stranden i Almyros og byen Agios Nikolaos.

Annekset er bygget bag hovedhuset og har en dobbeltseng og et badeværelse med sauna.

Studiet ligger også adskilt fra hovedhuset og har 3 enkeltsenge, et lille køkken og et badeværelse.

Studiet og annekset udlejes ikke separat. Tilsammen har villaen 5 soveværelser og 4 badeværelser.

Haven og den store pool er udstyret med liggestole, parasoller og udendørs spisebord og stole. Grillet må kun bruges af villapersonale af sikkerhedsmæssige årsager og mod ekstra omkostninger.

Distances

Agios Nikolaos 1.5 km
Agios Nikolaos Port 1.5 km
Heraklion Airport & port 69 km
Shopping 1.5 km
Rating: 5 / 5 in 1 votes

MHTE (CRN) 1040K10003201301