Lejligheder

Alianthos Suites og lejligheder

Chania

Gæster 6
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Akrotiri, Tersanas, Chania

Alianthos suites og lejligheder med et og to soveværelser

Alianthos Suites og lejligheder er beliggende i Tersanas, en smuk og historisk landsby ved vandet på Akrotiri halvøen ca. 10 km nordøst for Chania, Alianthos suites og lejligheder har studios, og lejligheder med 1 og 2 soveværelser. Alianthos ligger på i en stor privat have omgivet af blomster og buske. Der er parkering ved indgangen, stor swimming pool, tennisbane og direkte adgang til et godt dykker- og snorkel område.

Suites og Lejligheder

Ejendommen indeholder 12 lejligheder: 2 studios, 7 lejligheder med et soveværelse, 4 med to soveværelser. Alle lejligheder lyst og moderne indrettet. Lejlighederne indeholder : fuldt udstyret tekøkken, køleskab, telefon, air-con, TV, sikkerhedsboks, bruseniche og balkon eller veranda med skøn og forfriskende havudsigt.

Lejlighederne ligger i et meget stille område, det er beliggende så perfekt at man til den ene side har den smukkeste havudsigt og til den anden side de smukke hvide bjerge (Lefka ori). Der er en privat havbugt, hvorfra man kan svømme og dykke, hvorfra man kan nyde det kretensiske hav og beundrer den smukke solopgang og solnedgang.
Den store swimmingpool ligger i en smuk have med blomster i alverdens farver og et buskads der danner de perfekte afslapnings og hyggekroge med mulighed for ugeneret at nyde den gyldne sol.

Vurderet af "The Gardian"

Alianthos Suites is on the top 10 of the best small Mediterranean hotels;
“Comfortable rooms open out into a garden filled with fruit trees and flowers, with swimming pool and tennis court and views across the bay. It attracts quiet relaxed visitors, the staff are friendly and the sandy beaches and great traditional restaurants are within walking distance or short drive.” Læs hele artiklen

Pool og udendørs aktiviteter

Lejligheds komplekset har reception, en pool-bar som severer morgenmad, frokost og snacks, en tennisbane, et grill område og en parkeringsplads. For børn er der en separat swimming pool.
Det vil være en fordel at leje en bil, hvis i ønsker at besøge de mange smukke udflugtsmuligheder i Chania området, hvor man finder her en charmerende blanding af det gammelt og nyt.

Området

Alianthos Apartments er 5 minutters kørsel fra lufthavnen og 15 minutters kørsel fra Souda Havn. En lille landsby ligger kun få minutter fra lejligheden. Der er 2 bugte med brede sandstrande og en taverna kun 150 meter derfra, der er også en adgang fra haven til en smuk bugt med gode svømme, dykke- og snorkel muligheder. Nærmeste benzinstation og minimarked er i Hora Fakia ca. 1 km fra Alianthos Suites.

En ferie her kan nydes i stille og rolige omgivelser, ingen larm og ballade og ingen disko!

Distances

Chania Airport 5 km
Chania Town 10 km
Heraklion Airport 149 km
Rethymnon Town 62 km
Souda port 8 km
Stavros Village 4 km
Sandy Beach 100 metres km
Rating: 1 / 5 in 1 votes