Lejligheder

Alkionis Strand Lejligheder

Rethymnon

Gæster 8
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Alkionis Strand Lejligheder

 Stavromenos - Rethymnon

Store studios og ferielejligheder direkte ud til dejlig sandstrand ved Sfakaki og Stavromenos 11 km øst for Rethymnon. Et dejligt familie ferie kompleks. Der er studios, 1, 2 og 3 soveværelses lejligheder, stor pool og legeplads til de små gæster. Regelmæssig bus til Rethymnon (dag og aften) hvert 30 minut, 2 tavernaer og et supermarked lige i nærheden.

Lejlighederne er god standard med moderne møbler og fittings. De er ideelle til familier med børn, da strandområdet ligger ved siden af ​​ejendommen med let adgang. Gratis Wifi internetforbindelse.

Hotelfaciliteter

Alkionis Beach Apartments har deres private strand og et svømmebassin (100 m2 med hydromassage) med tropiske senge med strømforsyning 230V, liggestole og parasoller gratis.

Hotellet har en reception med sat-tv-hjørne - hjemmebiograf - DVD til børn og selvfølgelig gratis internetforbindelse overalt.

Der er en snackbar med parasoller på stranden og smukke haver, hvor I kan nyde lokale specialiteter, drinks og forfriskning i løbet af dagen og om aftenen.

Liggestole og parasoller ved stranden er ekstra gebyr. Stedet har en legeplads og 2 gratis parkeringspladser per lejlighed.

Ejeren af ​​Alkionis bor i nærheden og er altid tilgængelig med hjælp og vejleding.

For udflugter for at udforske den smukke ø Kreta anbefales en bil. Vi anbefaler også udflugter til fods til de nærliggende bjerge. Det smukke landskab inviterer til rolige og afslappende ferier.

Området

Der er let adgang til 2 supermarkeder, taverner og busstoppested, som har en regelmæssig 30 minutters service, om sommeren til Rethymnon, Heraklion og Chania. I det nærliggende Stavromenos findes andre supermarkeder, taverner og caféer.
Α bil anbefales, og der er masser af parkeringspladser.

Alle lejligheder på ALKIONIS Beach er rummelige og komfortabelt indrettede. De har store balkoner eller terrasser med bord og stole, private badeværelser med hårtørrer og komplet udstyret tekøkken. De har også SAT-tv, WiFi internetadgang og et pengeboks. Vinduer og balkondøre er alle dobbeltglass.

Alle lejligheder har aircondition. Rengøring af lejlighederne udføres 3 gange om ugen. Håndklæder og sengetøj skiftes 2 gange om ugen. Lejlighederne er velegnet til 2 personer, og optil familier på 8 medlemmer.

Nogle af lejlighederne er velegnede til handicappede.

Flydenede sæbe, shampoo og bodyshampoo, opvaskemaskine sæbe og viskestykker leveres gratis. Strygejern og babystol fås gratis efter anmodning.

Afstande

Heraklion Airport 72 km
Rethymno centre 12 km
Souda port 76 km
Chania Airport 80 km
Sandy Beach 0 km
Rating: 5 / 5 in 3 votes

MHTE (CRN) ΜΗΤΕ 10 41 Κ 03 2Α 01226 0 0