Luksus Villaer

Aloni Luksus Villa

West Kreta

Gæster 8
Bedrooms 3+
Bathrooms 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Kissamos, Vest Kreta

Aloni luksus villa med 3 soveværelser + ekstra værelse med dobbelt sovesofa. 6 - 8 personer

Aloni luksusvilla er en splinterny 3 + soveværelses luksusvilla med privat pool med pragtudsigt til havet. Villaen ligger i den lille traditionelle landsby Agios Georgios, 6 km fra byen Kissamos. Den berømte sandstrand Falasarna ligger 8 km væk og den tropiske strand Elafonissi 48 km.

Aloni luksus Villa

Stueetagen i Villaen har en åben plan stue med en tosidet pejs, en spisebord og et fuldt udstyret køkken.

Soveværelse med dobbeltseng, et separat værelse med en dobbelt sovesofa og et fælles lækkert badeværelse med marmorbad og bruser.

Den øverste etage har to soveværelser med eget en-suite badeværelse hver. Master soveværelse med dobbeltseng, et kontorområde, badeværelse med badekar og en wc. Det andet soveværelse er med to enkeltsenge, der kan omdannes til dobbeltseng og en-suite badeværelse med brusebad.

Gratis wireless internet, air condition, vaskemachine and opvaskemaskine. LCD 50” TV i stuen. LCD 32” TV i de 2 af soveværelserne, Satellite TV, CD afspiller og DVD afspiller.

Med direkte udgang fra stuen er der en dejlig pergola. Her findes spisebord og stole til ude spisning og aftenhygge.

Den store græs-klædte have har vid udsigt næsten hele vejen rundt. Her kan I nyde en afslappende tid med smuk udsigt over området og havet. En dejlig privat pool på 60 kvm med liggestole og parasoller, en have med frugttræer og urter samt et grillhjørne og ude-køkken med stor grill. Som noget særligt findes den runde "Aloni" som har givet villaen dens navn. Her er plads til, at alle kan sidde og nyde en drink og hyggesnak.

Vi vil gerne tilbyde jer en uforglemmelig oplevelse. Vi yder enestående service tilpasset jeres særlige behov med den berømte kretensiske varme og gæstfrihed. Daglig morgenmadsservice i villaen efter anmodning, vand og frisk frugt ved ankomsten, gratis transport til og fra lufthavnen og en lille udlejnings bil til 4 personer er inkluderet i prisen.

Distances

Chania Airport 48 km
Chania Town 43 km
Kissamos 6 km
Falasarna Beach 8 km
Elafonisi Beeach 48 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes