Lejligheder

Aloni Suites og Lejligheder

Chania

Gæster 4 & 7
Bedrooms 2 & 3
Bathrooms 1 & 2
Ask for availability Ask for availability

Other features

Aloni Suites og Lejligheder

To- og tre-soveværelses suiter og lejligheder

I landsbyen Horafakia, på Akrotiri-halvøen med udsigt over havet og spektakulære solnedgange, finder man det familiedrevne ''Aloni Suites''.

De ligger 7 km fra lufthavnen, 12 km fra Chania og 15 km fra havnen i Souda. I det generelle område findes steder af historisk og religiøs interesse. Der er klostre og huler at besøge og vidunderlige gåture. Inden for 5 minutters kørsel er der 3 smukke strande ideelle for familier. Der findes også supermarkeder og taverner.

Suiterne og lejlighederne

  • Se to-soveværelses lejlighederne
  • Se tre-soveværelses lejligheder

Aloni Suites består af 16 rummelige lejligheder med 2 eller 3 soveværelser, som hver indeholder køkken, stue, badeværelse og balkon.

Hver lejlighed har telefon, tv og aircondition som standard. Internet WI-FI forbindelse er tilgængelig i alle hotellets områder og er inkluderet i prisen. Der et udvalg af traditionel hjemmelavet mad/drikke af fremragende kvalitet fra pool baren.

De enestående faciliteter kombineret med områdets naturlige skønhed lover behagelige, uforglemmelige ferier i smukke omgivelser. Vi tillader kæledyr på vores hotel efter anmodning.

Aloni Suites er beæret over at være modtageren af ​​adskillige priser og udmærkelser, herunder Booking.com, TripAdvisor Certificate of Excellence.

"Aloni Suites" består af 16 behagelige lejligheder med aircondition med 2 eller 3 soveværelser, stue og fuldt udstyrede køkkener. Det har 2 swimmingpools, en swimmingpool er for børn. Der er også fitnesscenter, parkeringsplads og snackbar. At lytte til musik og se tv er også en mulighed i lejlighederne. Vores suiter er i et- eller to-etagers maisonette-stil

Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) ΜΗΤΕ:1042Κ032Α0177201