Villa'er

Asteri Villa

RethymnonPart of: Amazing Villaer på Kreta

Gæster 8
Bedrooms 4
Bathrooms 4
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Asteri, Rethymnon

Villa Asteri er en 4 værelses villa med stor privat pool med børnepool og terrasse. Villaen er beliggende kun 2 kilometer, ca. 10 minutter i bil fra sandstranden i Stavromenos og er ca 12 Kms øst for Rethymnon.

Asteri Villa har 4 soveværelser hver med ensuite badeværelse med brusebad . Et soveværelse med dobbeltseng og 3 med to enkeltsenge . Der er et stort åbent plan stue, spisestue og køkken, satellit-tv og musikanlæg. Køkkenet er veludstyret med komfur, grill, ovn, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og vaskemaskine. Alle værelser har air-conditioning. Villaen har en stor terrasse på første sal med patio møbler, herfra er der udsigt til det blå agean hav.

Se hvad vores kunder siger

Have og poolområde

Der er en have med roser og nye palmer, privat pool og en stor overdækket patio med stenbygget grill og brændeovn . Den private pool er 35m2, 1 meter ved den lave ende og 1,50 meter i den dybe ende. I tilknytning til poolen er der en børnepool.

Villaen og haven er omgivet af appelsintræer og marker. Haven og pool-området er ikke overset på grund af den høje og private beliggenhed.

Rethymnon - Kreta

Byen Rethymnon ligger på øens længste sandstrand på nordkysten, og er kendt af besøgende som den "skjulte juvel " på Kreta.  Siden 1400 f.Kr. har Minoerne, venetianerne, tyrkerne og kretenserne bygget deres huse, minareter, citadeller og hævet over byen "Fortezza'en. De gamle bygninger, de snoede smalle gader med utallige spænende butikker, havnen med fiskerbåde, tavernaer og fyrtårnet, alt dette skaber en charmerende atmosfære som er som skabt til hygge og romantik.

Distances

Heraklion airport 76 km
Chania Airport 70 km
Chania Town 64 km
Rethymnon Town & Port 8 km
Stavromenos 2 km
Sandy Beach 2.2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes