Villa'er

Citrus Villa

RethymnonPart of: Amazing Villaer på Kreta

Gæster 6
Bedrooms 3
Bathrooms 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Asteri - Rethymnon

3 soveværelses ferie villa

Villa Citrus en hyggelig ferie villa med 3 soveværelser og privat pool. Villaen ligger i en venetiansk landsby kun 2 km fra gode sandstrande øst for Rethymnon. Det er en ny villa i landsbyen Asteri, villaen er nabo til Villa Asteri og er bygget af den samme arkitekt. Der er 3 soveværelser hver med en-suite badeværelse, privat have og pool. Gratis Wi-fi internet.

Villa'en

Citrus ferie villa har 3 soveværelser og 3 en-suite badværelser med hydro massage brusere og Jacuzzi bad. Soveværelserne har en med dobbeltseng og 2 med 2 enkelt senge, der også kan fungerer som doubletsenge. Der er en stor balkon med udsigt til havet fra de 2 første sals soveværelser. Der er 2 pengeskabe og fuld air-con i villaen.

Stor åben-plan stue / spisestue med pejs og fladskærms satellit-tv, dvd, musikanlæg og en hyggelig sofagruppe. Der er et fuldt udstyret køkken. En glasdør fra stuen fører til en 32 m2 terrasse, have og pool-område.

Pool og Have

Haven ligger i en gammel orange lund med en 32m2 pool. Den private pool har liggestole og parasoller. Der er en sten-bygget grill, haveborde og stole.

The Village

Villaen er beliggende i en venetiansk landsby med flere smukke restaurerede huse, en nyligt restaureret traditionel taverna, en lille lokalt museum og et minimarked. 

Rethymnon - Kreta

Byen Rethymnon, på nord kysten af Kreta ligger ud til øens længste sandstrand og er kendt af besøgende som den "skjulte juvel" af Kreta. Siden 1400 f.Kr. har Minoerne, venetianerne, tyrkere og kretenserne bygget deres karakteristiske huse, minareter, fæstningen "Fortezza" og meget andet. Byen har smalle snoede gader, fiskerihavn og fyrtårn, Alt dette tilsammen skaber en meget charmerende og hyggelig gammel bydel med masser af muligheder for at nyde lidt mad, en drink eller kaffe .

Distances

Heraklion airport 76 km
Chania Airport 72 km
Chania Town 64 km
Rethymnon 8 km
Stavromenos 2 km
Sandy Beach 2.2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes