Villa'er

Myrrini Villa

RethymnonPart of: Amazing Villaer på Kreta

Gæster 6
Bedrooms 3
Bathrooms 2
Ask for availability Ask for availability

Other features

Asteri Village , Rethymnon

3 værelses villa

Villa Myrrini

Villa Myrrini findes lige når man kommer ind i landsby "Asteri", 15 km øst for af byen Rethymnon. Det er en moderne tre værelses villa som kan rumme 6 - 7 personer.

Villaen har en rummelig åben plan-løsning med spisestue, stue og hjørne pejs. Ved siden af spisestuen findes køkkenet som er udstyret med alle moderne faciliteter.
Der er tre soveværelser, et med dobbeltseng og privat badeværelse og to soveværelser med 2 enkelt senge hver og et stort fælles badeværelse. Alle værelser har direkte udgang til den store have.

Have og pool område

I den vestlige del af haven er der en stor solterrasse med dejlig fri udsigt over landskabet, landsbyen og ned til havet.
Poolen er 35 kvm og er et dejligt sted til solbadning, da det har sol næsten hele dagen. Der er også børnepool til de små gæster. Ved siden af swimmingpoolen er der en grillplads med grill og brændeovn. I det omkringliggende landskab er der mange oliven- og appelsinlunde sammen med mange andre forskellige planter er det et grønt og fredfyldt område.

Landsbyen Asteri

Villaen er beliggende i en venetiansk landsby med flere smukke restaurerede huse, en nyligt restaureret traditionel taverner med et lille veludstyret museum og et minimarked.

Rethymnon - Kreta

Byen Rethymnon ligger på nordkysten af Kreta, den ligger ud for øens længste sandstrand. Siden 1400 f.Kr. har Minoerne, venetianerne, tyrkere og Kretenserne selv sat deres præg på byen. Med minareter, fæstningen ”Fortezza”, de smalle snoede gader, fiskerihavn og fyrtårnet. Alt som bidrager en uimodstålig gammeldags charme.

 

Distances

Heraklion airport 76 km
Chania Airport 72 km
Chania Town 64 km
Rethymnon 8 km
Stavromenos 2 km
Sandy Beach 2.2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes