Villa'er

Anemos Villaer

Rethymnon sydkysten

Gæster 6
Bedrooms 3
Bathrooms 2
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Anemos villaer

Rodakino, Syd Crete

To 3 soveværelses villaer er bygget på en bakke-top på syd Kreta med panoramaudsigt over Det Libyske Hav, Paximadia og Gavdos øer.
Disse nye villaer er bygget med god standard og moderne indretning. Hver villa har sin egen private pool placeret på siden så privatlivets fred er sikret.

Anemos Villaerne

Hver villa er på 112 m2 med to etager og kan rumme op til 6 personer.
Villaen har 2 soveværelser med dobbeltsenge og et enkelt soveværelse, i dette rum, er det muligt at sætte en ekstra foldeud seng til en 6 person.

I stuen med moderne møbler og belysning, brændeovn, SAT-TV, DVD og et musikanlæg. Et veludstyret køkken ved siden af stuen og en spiseplads.

I stueplan er der et soveværelse med dobbeltseng, satellit-tv, et badeværelse og et lille rum med vaskemaskine.

På første sal er der to moderne indrettede værelser, et dobbelt og et enkeltsengs soveværelse. Disse 2 soveværelser deler et badeværelse med jacuzzi / badekar. En stor balkon med panoramaudsigt løber langs fronten af soveværelserne, der er udstyret med havemøbler.

Alle værelser i villaerne vender mod havet og fra hvert værelse har man fin havudsigt.

Pool og Have

Hver villa har en terrasse og en stor balkon. Ved siden af ​​hver villa er der en privat pool. Pool området er udstyret med liggestole, parasoller, udendørs bruser. Pool-området er ikke synligt fra den anden villa.

Rodakino området

Kystlinjen er fuld af små strande, som indbyder til at hoppe i det krystalklare vand i det libyske hav og slappe af i en af de mange bugte.

Den nærmeste landsby er Rodakino (3 km) med kafenion, taverna (restaurant) og supermarked.
Den fine sandstrand Korakas ligger omkring 7-8 minutters kørsel væk. En bred vifte af taverner og nogle cafeer er placeret på denne strand.

Der er masser af interessante steder i området, såsom Frangokastello-fortet, Preveli klostret, Preveli palme-stranden, Kotsifou og Kourtalioti kløfter, Chora Sfakion landsby, Aradena slugten, den Krioneritis bjerget.
18 km væk findes den charmerende Plakias ferieby med talrige tavernaer og små butikker.

 

Distances

Heraklion 120 km
Rethymnon 39 km
Chania airport 100 km
Chania town 107 km
Plakias 18 km
Frangokastello 18 km
Korakos Beach 2 km
Sfakia 30 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1041K10000017000