Villa'er

Anna’s Villaer – Almyrida

Chania

Gæster 6 & 8
Bedrooms 3 & 4
Bathrooms 3 & 4
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Almyrida, Chania area

Anna's villaer i Almyrida, 3 og 4 soveværelser

Annas villaer er 2 charmerende 3 og 4 soveværelses villaer hver med privat pool. Villaerne er bygget på en bakke med udsigt over Almyrida bugten og kystbyen. Almyrida er en populær kystby 20 km øst for Chania By. Her findes alt hvad hjertet kan begære til en dejlig ferie med venner og familie. Wi-Fi internet inkluderet.

Hver villa har egen private pool. Du har næppe brug for en bil her, da den børnevenlige sandstrand (som er blevet tildelt "blåt flag" for renhed i flere år). Den lille kystby strækker sig langs kysten og den fine strand med flere tavernaer, butikker og caféer. Anna's Villaer ligger kun 300 m eller 4 minutters gang fra strand og byliv (op ad bakke på vej tilbage).

Villaerne

Villaerne har åbne balkoner, runde buer, træ-pergolaer og vinduer. Fra de rummelige balkoner kan du nyde udsigten til det åbne hav, Souda-bugten, De Hvide Bjerge, de oliventræ dækkede bakker og en majestætisk solnedgang. Villaerne er ideelle til en familieferie, beliggenheden byder på noget for alle aldersgrupper, eller for en gruppe venner på udkig efter en afslappende ferie, i nærheden af alle faciliteter.

Villaen med 4 soveværelser

Entre'en er rummelig med en sofa og 2 kaptajnestole. herfra er der adgang til et soveværelse, en korridor fører til yderligere to soveværelser og badeværelser. En bred sten trappe fører til øverste etage med det fjerde soveværelse og den store åbenplan stue og køkken. 

  • Villaen med 4 soveværelser har 2 dobbeltsenge, 2 x 2 enkelt senge soveværelser og 3 badeværelser.
  • Villaen med 3 soveværelser har 1 dobbelt, 2 x 2 enkelt senge soveværelser og 2 badeværelser.

De to enkeltsenge kan fungere som dobbelt uden mellemrum mellem madrasserne. En sofa + sammenklappelig seng i stuen kan yde soveplads for 3 personer.

Villaerne har fuldt udstyret køkken, TV, DVD og Musik system. På hver af de meget store balkoner ovenpå findes en grill, bord og stole og endvidere en fabelagtig udsigt.

Hver villa har sin egen pool beliggende ved den anden ende af villaerne, der giver maksimal privatliv. Der er liggestole og et solsegl (5m x 5m x 5m trekantet) ved poolerne.

Distances

Chania Airport / Souda 25 km
Heraklion Airport 138 km
Chania Town 20 km
Rethymnon Town 64 km
Kalives Village 7 km
Sandy Beach 0.3 km
Almirida 0.3 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) MHTE: 10 42 K 10 00 00410 0 0