Villa'er

Apollo Villaer

Rethymnon

Gæster 6
Bedrooms 3
Bathrooms 2
Book now

Other features

Sfakaki, Rethymnon

Apollon Villaer - 2 x 3 soveværelser og 2 badeværelser

To ferie villa'er er ligger over en lille landsby i Sfakaki, en dejlig sandstrand kun 400 meter fra husene. I Sfakaki er der tavernaer og supermarkeder ca 450 meter derfra. Villa'erne er beliggende i Sfakaki ca 12 km øst for Rethymnon.

Villa'erne

De 2 villaer har hver 3 soveværelser og privat pool. Der er parkering og en lille have på området. Apollo ferie-villaer er meget velegnet til større familier eller grupper 6 soveværelser og 12+ personer.

Se hvad vores kunder siger

Begge villaer er indrettet og udstyret på samme måde med lidt faveforskelle. Stueetagen har et åbent køkken og stue, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med badekar. Køkkenerne er fuldt udstyret med alle køkkenfaciliteter og et stort spisebord.

Første sal har to soveværelser med dobbeltsenge begge har balkoner med udsigt til havet og Rethymnon. Det største soveværelse har en meget stor balkon med fantastisk udsigt. De 2 soveværelser på første sal har et fælles badeværelse med badekar og en vaskemaskine.

Fra villaernes balkon har man dejlig udsigt til havet og det omgivende område.
Poolen ved villa 1 er 4m x 3m, mens ved villa 2 er den 6,5m x 3,5m.
Villa 1 er fortil og Villa 2 bagtil. Begge villa har dejlig udsigt til det Ægæiske hav og området og med Rethymnon by I det fjerne.

Sfakaki området

I område af Sfakaki og Stavromenos er der et par supermarkeder, bager, slagter, fiskehandler. Der er flere på tavernaer og et par cafeer. Sandstranden er omkring 500 meter fra villaerne og breder sig et par kilometer langs med kysten. Der er både steder med mulighed for at ligge direkte på sandet og områder med udlejning af solsenge og parasoler. Standen langs Sfakaki og Stavrosmenos er havskillepade område med flere afmærkeded reder.
Der er regelmæssig busforbindelse til Rethymnon, Heraklion og Chania

Distances

Heraklion 72 km
Rethymnon centre 12 km
Souda port 76 km
Chania Airport 80 km
Rethymnon port 12 km
Sfakaki village 250m km
Sandy Beach 400m km
Stavromenos village 800m km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1041k123k2959901