Argiris Villa

Rethymnon

Gæster 8
Bedrooms 4
Bathrooms 4
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Stavromenos, Rethymnon

Argiris Villa med 4 soveværelser og badeværelser.

En del af Amazing Villas

Villa Argiris lige uden for Rethymnon, er en villa med 4 soveværelser og badeværelser med privat pool, have og havudsigt. Villaen ligger højt kun 300 meter fra sandstranden i Stavromenos og 12 km øst for Rethymnon by.

Villa'en

Villaen har 4 soveværelser hver med eget badeværelse og brusebad. Der er en stor åben plan stue, spisestue og køkken, satellit-tv og et musikcenter. Alle værelser har aircondition.

Have og pool

Villa Argiris er omgivet af en have med roser og palmer og en privat pool. Hævet lidt over haven findes en patio med stenbygget grill og brændeovn.

Pool'en er 35m2, med 1 meters dybe i den lave ende og 1,50 meter i den dybe ende. Liggestole og parasoller udgør behagelige sol og bade omgivelser.

Villaen og haven er omgivet af træer og marker, med klar udsigt til det blå hav og kystlinjen. Ejendommen  er helt privat og kan ikke overses af andre på grund af den høje position.

Området Stavromenos

Landsbyen Stavromenos ligger ca. 300 meter fra villaen, her findes et par supermarkeder, taverner, caféer, en slagter og fiskehandler og et bageri. Strandene i Stavromenos nås nemt med en tunnel under motorvejen 500 meter fra villaen.

Rethymnon - Kreta

Byen Rethymnon er travl med liv og farver, du finder en overflod af butikker med smykker, designertøj, sko, tasker og pelse. Smykkebutikkerne der udbyder diamanter, guld og sølv. Der er meget at se og gøre for hele familien, der er barer og natteliv, så også de unge kan fornøje sig.

Tavernerne serverer det bedste af det græske og kretensiske køkken i traditionelle taverner og også udsøgte restauranter alt sammen med rimelige priser.

Rating: 0 / 5 in 0 votes