Villa'er

Arhontariki Villa

West Kreta

Gæster 10
Bedrooms 4+
Bathrooms 4
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Kissamos, Agios Georgios

Arhontariki Villa med 4 soveværelser, dobbelt seng i åbenplan rummet i stue etagen 0g 4 badeværelser.

Arhontariki villa befinder sig i landsbyen Kaliviani, ca. 11 km vest for Kissamos på nordvest kysten af Kreta. Området er rigt med dejlige strande og spænende mål til vandre ture. Der er en gangsti til stranden fra Arhontariki villa. Gå tur på ca. 10 minutter.

Villa Arhontariki er velegnet til op til 10 gæster. Den består af tre rummelige soveværelser med komfortable dobbeltsenge på anden sal. envidere et soveværelse med dobbeltseng på første sal og en anden dobbeltseng i åbent opholdsområde i stueetagen.

En dejlig stue med pejs, en spiseplads og et fuldt udstyret køkken er til rådighed på første sal, mens i et åbent plan siddeområde, en hamam, en fitness og legerum ligger i stueetagen.

Villa Arhontatiki tilbyder i alt fire badeværelser, et med bruser i stueetagen, et med badekar på første sal og to badeværelser, et med bruser og et med badekar på anden sal.

Vinduer og balkoner i hver etage har panorama udsigt over Kissamous bugten, og bakkerne som omgiver landsbyen. Det er møbleret med enestående og enkelhed med kretensiske antikviteter, hvilket afspejler den personlige smag af dens ejer.

I stueetagen / pool- og have planet, er der et fitness-og legerum, en rummelig opholdsstue med tv og en behagelig dobbelt seng.

Ovenpå er en stilfuld stue med pejs, et fuldt udstyret køkken, en spise plads samt et behageligt soveværelse og et badeværelse.

Yderlig findes der aircondition og centralvarme, trådløst internet, satellit-tv, CD / DVD-afspiller, radio, telefon, fitnessrum, legerum, hamam og pengeskab. I det fuldt udstyrede køkken er der køleskab, 4 plader komfur, kogeplade, grill, ovn samt opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Distances

Chania Airport 68 km
Kissamos 11 km
Supermarket 5 km
Tavernas 200 meters km
Beach 1 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes