Ferie-hus

Aspros Potamos Bæredygtig Ferie

Agios Nikolaos sydkysten

Gæster 6
Bedrooms 1 & 2
Bathrooms 1
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Makri Gialos Ierapetra - Bæredygtig Ferie

Feriehytter med 1, 2 og 3 værelser

Aspros Potamos, "Den hvide flod" er en gruppe af 10 feriehytter. Bæredygtighed og økologiske feriehytter/huse på Kretas syd-øst kyst.

Området er fyldt med fredet natur og historie. Her finder du fred, ro, spiritualitet og enkelhed. Et sted, hvor jorden, stjerner og floden afslører sin ægte uforfalskede skønhed og storslåethed.

Her står bæredygtighed og økologi i højsædet!

Kun bæredygtig elektricitet, ingen trafik, stilheden kun afbrudt af fuglenes kvidren, Cikadernes bløde sang, den blide lyd fra floden, når den strømmer ned fra bjergene og forbi hytterne til havet.
Her findes natur, vidunderlige vandreture og et tilbageblik på historien. En ferie uden grimme fodspor efterladt i miljøet, og kun med forbrug af vedvarende ressourcer. WiFi er inkluderet i prisen (selvfølgelig med solenergi!).

Ferie hytter huse

Hytterne og miljøet i Aspros Potamos tilbyder en virkelig alternativ og bæredygtig ferie. De små stenbyggede og restaurerede hytter er omkring 300 år gamle. De er oplyst med stearinlys og olielamper. De eneste elektriske installationer er solcelle drevne, de levere energien til køleskabe, brusere, og andre mindre genstande. Men bare rolig, din bærbare computer og din smartphone kan oplades i receptionen gratis med solcelle-energi.

Hytterne har fra 1 til 3 værelser, de er enkle og komfortabelt indrettede med mange antikviteter fra landsbyerne omkring. Der er et lille køkkenområde, brusebad og toilet, 2 til 5 senge, nogle dobbeltsenge og nogle enkeltsenge. Hvert feriehytte har en gårdhave eller terrasse med skygge og smuk udsigt.
På grund af Mirtos kærlige pleje drives Aspros Potamos med omhu og kærlighed. Mirtos har også en kunst- og smykkebutik i kystbyen Makri Gialos mindre end 2 kilometer væk.

Check de forskellige huse i Aspros Potamos:

Området omkring Makri Gialos eller Makrigialos

Landsbyen Makri Gialos har over de sidste 30 år udviklet sig til en hyggelig lille ferieby. Her findes alt hvad hjertet kan begære til en dejlig ferie for alle aldre.

Området omkring Ierapetra er det sydligste område på Kreta. Det vender mod den afrikanske kyst. Ierapetra nyder det fineste, næsten regnløse vejr i Europa, med en temperatur, der sjældent falder til under 12 grader Celsius hele året rundt! Ierapetra er bygget på den længste strand på Kreta og tilbyder et bredt udvalg af strande. Nogle sandede og nogle med et groft og mørkt sand. Havet er klart og dybt krystalblåt "undertiden" turkiset hav.  Det er langt fra industriområder og skibsfart sejlbaner. Alle større strande i Ierapetra fra Mirtos til Makrigialos tildeles Det Europæiske Komités BLUE FLAG-TILDELING

Distances

Heraklion Airport 84 km
Agios Nikolaos Town 46 km
Rethymnon Town 146 km
Chania Airport 182 km
Makrigialos 2 km
Ierapetra 20 km
Sandy Beach 2 km
Golf Course 64 km
Rating: 1 / 5 in 1 votes