Villa'er

Athena Seafront Villa – Almyrida, Chania

Chania

Gæster 9
Bedrooms 4
Bathrooms 4
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Almyrida Chania

Athena Seafront Villa med private pool og solnedgangs udsigt ligger i Almyrida. Denne villa har egen pool, have, udendørs køkken og grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. En dejlig ny 4 værelses villa i et roligt område og kun en kort gåtur eller køretur til Almyrida Seaside Holiday resort.

Villaen er beliggende kun en kilometer fra den levende badeferieby Almyrida, der byder på masser af underholdning og en dejlig strand med vandsport og samtidig en rolig ferie i din egen private villa.

Villaen har 4 soveværelser med dobbeltsenge, 4 badeværelser, sengelinned, håndklæder, et fladskærms-tv, to indendørs køkkener og spisepladser. Hovedkøkkenet er fuldt udstyret med køkken med alt hvad der hører sig til.

Udendørsområdet har en stor pool med børnepool og en stor terrasse med solsenge og parasoller med havudsigt. En overdækket terrasse med udekøkken med grill og spisebord til 8 personer.

Populære seværdigheder i nærheden af ​​Villa Athena omfatter; Almyrida Beach, Kera Beach og Kalives Beach. og selvfølgelig en kort køretur til Chania by.
Den nærmeste lufthavn er Chania Internationale Lufthavn, 30 km fra Almyrida, og der tilbydes lufthavnstransport med privat Kørsel eller med shuttle mod betaling.

Rating: 5 / 5 in 1 votes