Villa'er

Blue Villas – Chania, Kreta

Chania

Gæster 4 (5) & 6 (8)
Bedrooms 2 & 3
Bathrooms 1 & 2
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Platanias, Chania

 De 2 Blue Villas ligger i det populære Agia Marina område vest for Chania.

De blå Villaer er kun 250 meter fra sandstranden og i gå-afstand til restauranter, caféer, taverner, butikker, barer, minigolf og medicinsk center. Disse hyggelige ferie huse ligger roligt tilbage trukket, men alligevel tæt på alle aktiviteterne.

Villa 1. har 2 soveværelser og villa 2. har 3 soveværelser. 3 soveværelses villaen ligger i stueetagen og to soveværelses villaen på første sal.

Den store villa har en rund pool på 4 ½ diameter og veranda med liggestole, parasoller og spisebord.
Hver villa har også sin egen private veranda eller stor balkon. Gratis WiFi internetforbindelse

Om Agia Marina området

Strande
Stranden ved Agia Marina er en dejlig sandstrand med ikke blot gyldent sand og klart vand, men også et væld af faciliteter for de besøgende, heriblandt strand barer og vand sport. for eksemple jet-ski, vandcykler, banan både, windsurfing, vandski, dykning, snorkling og kanosejlads. Både kan chartres.

Sport & Aktiviteter
Hoteller og lejligheder i området har swimmingpools og tennisbaner, og der er faciliteter til volleyball, minigolf og bordtennis, mens biler, scootere og mountainbikes kan lejes og heste til ridning findes.

Underholdning
Agia Marina er travl og livlig, med et godt udvalg af barer og klubber og spisning fra traditionel græsk mad til velkendte internationale retter og fastfood. Det poipulære Platanias ligger kun en spasertur længe ude af vejen eller stranden.

Chania
Regelmæssige busser kører til den Chania den vigtigste by på den vestlige del af øen, hvor der er masser at se og opleve, som vandretur i den gamle bydel, med charmerende brostensbelagte gader, vandrer langs den venetianske havn, eller besøger det arkæologiske museum. Byen har fremragende shopping og restauranter. Den er også et godt udgangspunkt for mange forskellige bådture rundt om øen.

Distances

Heraklion 146 km
Rethymnon 64 km
Chania Airport 14 km
Chania Town 8 km
Souda port 13 km
Kissamos 30 km
Sandy Beach 0.25 km
Agia Marina 0.2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1042K121K0063800