Luksus Villaer

Conte Marino Luksus Villaer

Chania

Gæster 3 x 7
Bedrooms 3 x 3
Bathrooms 3 x 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Conte Marino  Luksus Villaer

Kontomari ,Chania

3 luksus villaer med 3 soveværelser hver.

Bliv forkælet i en af de 3 luksus villaer med tre soveværelser hver i Chania-regionen. Hver villa har en privat "overflow" swimmingpool som kan opvarmes på anmodning.

En smuk have med oliven og appelsin træer og blomster.

Conte Marino Villaer har  kvalitets indendørs og udendørs møbler designet specielt til villaerne.

Villaerne byder på ren og skær afslapning i sofistikterede omgivelse. Ligeledes findes original kretensiske kunst på væggene og skulpturer rundt omkring i villaerne.  Pool opvarmning "on request".

Villaerne har vundet sølv 3 år i træk ved: "World Travel Awards 2018"

Villaerne er bygget i farverige natursten, som harmonere med den moderne kretensiske arkitektur af i dag. Villaerne er designet af nogen af Grækenland mest berømte arkitekter; Aristomenis & George Varoudakis.

Villaerne er bygget med en kompliceret trækonstruktion med glas forskellige steder i taget, sådan at lyset flyder ind fra forskellige vinkler og flytter med solens gang, resulterende i elegante og sjove effekter.

Højt til loftet, rummelige værelser med fantastiske farve og lys reflekser hen over dagen. Sten, trækonstruktioner, marmor, glas og metal er sammenflettet og giver en oplevelse af æstetisk nydelse.
Indendørs og udendørs møbler er designet specielt til villaerne og byder på et behageligt miljø til ren og skær afslapning.

Poolen er lavet af "Diamond Brilliance" som afsluttes med kvarts aggregater. Dette materiale minder om sand og væksler med farve og lysreflekser. Oplevelsen er behagelig og forfriskende.

I den omkringliggende have er de oprindelige frugtbare appelsin og oliventræer bevaret. Haven har græsplæne, blomster og buske. Appelsinerne er klar til at blive plukket af gæsterne i løbet af foråret og sommeren, hvor smagen er på sit højste og juicen er simpelthen super lækker.

Villaerne er beliggende i en bekvem afstand i udkanten af Kontomari landsbyen og giver ro og privatliv i et vidunderligt grønt område. Beliggenheden er bekvem i forhold til at besøge alle de berømte steder på Kreta: de travle sommer turistområder og den smukke by Chania og dens venetianske havn.

Distances

Chania Airport 38 km
Chania town 18 km
Platanias 5 km
Agia Marina 5 km
Sandy beaches 5 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes