Familie Hotel

Corali Strand Hotel

Rethymnon

Ask for availability Ask for availability

Other features

Corali Strand Hotel

Corali Beach Hotel har 20 værelser til 2-4 personer med balkon eller tarrace. Corali Beach hotel ligger ved stranden ved den smukke sandstrand i Skaleta, 11 km øst for den maleriske by Rethymno.

Vores strand er organiseret og næsten privat med klaret blåt hav. En ideel destination for par, grupper og familier, der søger en afslappende ferie i den friske havluft.

Miljøet er unikt, da vi er i nærheden af ​​den største skov af oliventræer på øen, der kombinerer udsigt over havet, bjergene og grønt!

Den smukke by Rethymno er en af ​​øens største attraktioner. Du kan også nyde shopping, sightseeing og kysterne ved Stavromenos (1 km væk), Platanias (5 km), Bali (8 km) og Panormo (9 km).

Corali Beach hotel er et hotel ved stranden på 20 værelser på en grund på 6.000 kvm. Hotellets faciliteter inkluderer en have, udendørs pool, børnepool, legeplads, reception, café - bar med parasoller og liggestole.

Vores værelser har plads til 2-4 personer, og de har udsigt over havet eller bjergene. Alle værelser er udstyret med køleskab, tv, balkon eller veranda, aircondition, internetadgang med wi-fi og mere.

Værdsets (traditionelle taverne) af vores hotel, der tilbyder traditionelle delikatesser med udsigt til stranden!

Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes