Familie Hotel

Daneos Hotel

Chania

Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Chania By Hotel

Hotel Danaos på strandpromenaden "Nea Hora" i Chania er et godt lille hotel med 29 værelser med bad, Satellit TV, køleskab, balkon, telefon og wc.  Hotellet er nyrestaureret og har restaurant, bar og TV stue.

Danaos ligger midt i smørhullet i Kretas næststørste by Chania på strandpromenaden ikke mere end 1,5 km fra Chanias centrum og den berømte venetianske havn. I Chania er der mange muligheder for både at "shoppe", spise lækker mad, opleve kultur og musik og gå på opdagelse i den spænende gamle by.
Chania ligger i et område med dejlige strande og er omgivet af smuk og uberørt natur,. Bag byen rejser de majestætiske hvide bjerg "Lefka Oir" sig med dramatiske tinder og dybe kløfter. Der er virkelig noget "at gå" efter for de vandrelystne. Eller man kan nøjes med at fordybe sig i synet mens man nyder sin aftendrink.
Den gamle havneby Chania er stærkt præget af venetianernes og tyrkernes hundrede årige besættelser og den arkitektur og byggestil disse kulturer har efterladt sig.
Den smukke venetianske havn fra 1537 er byens hjerte. Her mødes folk på cafeer og tavernaer. De smalle gader omkring havnen er en enestående oplevelse med smukke portaler og balkoner i støbejern. Den store markedshal midt i byen, er et must, Her findes alt i fisk, kød grøntsager og krydderier.

Distances

Chania Airport 8 km
Chania port 6 km
Heraklion Airport 126 km
Rethymnon Town 56 km
Sandy Beach 10 metres km
Rating: 0 / 5 in 0 votes