Villa'er

Distella Villa

Rethymnon

Gæster 8
Bedrooms 4
Bathrooms 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Prines, Rethymnon 

Distella Villa med 4 soveværelser og 3 badeværelser

Distella er en 4 værelses komfortabel villa på 220 kvm i Prines landsby lige uden for den historiske by Rethymnon. Villaen er omgivet af en stor have med blomster og træer. Haven med en stor pool og separat børnepool, havemøbler og grill er helt privat og kan ikke ses udefra.

Den gamle venetianske by Rethymnon er kun 6 km væk og havet ca 3 km og en vifte af sandstrande inden for 5 km.

Billeder fra Rethymnon
Billeder fra strandene

Distella Villa

I stueetagen er der en stor stue med TV, køkken, spisebord og en stor terrasse foran huset med spisebord og stole til 8 personer. Der er et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser.

På første sal er der 2 soveværelser med dobbeltsenge, som deler et badeværelse med badekar, et soveværelse med 2 enkeltsenge og et badeværelse med brus / toilet en suite. Alle soveværelser har egen balkon.
Distella er velegnet til helårsbrug. Det er et ideelt sted for familier med børn, venner og fredeligt med naturen lige udenfor i det uspolerede kretensiske miljø. Denne villa har mageligt plads til 8 personer.

Se hvad Eric og Christiane siger, og også Kenny, Kimmy og Michele

Poolen er 16,5 x 6 på bredeste og smalleste på 4,5 = 85 kvm. Dybde 120-280 cm. Der er børnepool til de små gæster.

Prines Atsipopoulo

Distella ligger 3 minutters gåtur fra centrum af den gamle og charmerende landsby Prines, hvor der er 2 mini markeder, en slagter, en taverna og nogle kafenions. Villaen ligger i et meget stille og roligt kvarter
Landsbyen Atsipopoulo er mindre end 2 kilometer fra Prines, her findes et berømt bageri og en hel masse forskellige butikker, taverner og hæveautomat.

Den Venetianske by Rethymnon er kun 6 km væk og havet 3 km og med masser af sandstrande inden for 5 kms afstand.

Rethymnon - Kreta

Byen Rethymnon ligger på Kretas nordkyst ca. midt på øen og har øens længste sandstrand hele vejen langs med byen. Rethymnon er kendt af besøgende som den"skjulte juvel" af Kreta. Siden 1400 f.Kr. har Minoerne, venetianerne, tyrkere og kretensere selv har bygget deres huse, minareter, citadeller og på en bakketop "Fortezza"en. Med sine snoede smalle gader, fiskerihavn og fyrtårn, og kilometer lang standpromenade har byen en charmerende atmosfære. Byen er fyldt med liv og farver, Her findes en overflod af butikker med designer tøj, sko, tasker og pelse. Smykkebutikker tilbyder diamanter, guld og sølv til rimelige priser. Der er noget for hele familien. Tavernerne servere det bedste af det græske og kretensiske køkken i traditionelle tavernaer og udsøgte restauranter.

Distances

Herklion Airport 88 km
Heraklion town 81 km
Chania Airport 68 km
Souda ferry port 62 km
Chania Town 65 km
Rethymnon 6 km
Nearest beach 5 km
Atsipopoulo 2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1041K112K2629301