Luksus Villaer

Divine Luksus Villaer

Chania

Gæster 8
Bedrooms 4
Bathrooms 4
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Akrotiri, Chania, Kreta

Divine Luksus Villaer 4 x 4 værelses villaer

Disse luksus villaer er beliggende i Tersanas på Akrotiri halvøren nær Chania - et smukt kompleks af 4 luksuriøse villaer, hver med deres egen private have og pool. Hver villa har 4 dobbelt soveværelser med rpivat badeværelse i direkte tilknytning til soveværelset.

Villa'erne er perfekt til året rundt ferie, og kan rumme op til 8 personer. Tersanas ligger ca 13 km nordøst for Chania. Villa'erne ligger ud til havet i en lille bugt, som ikke påvirkes så meget ikke af vinden. Villaerne er blevet inspireret af græsk arkitektur, og har en smuk udsigt over havet og De Hvide Bjerge.

Slap af og nyd kaffen, drinks og maden,  med udsigt til smukke solopgang og solnedgang. Nyd en svømmetur i det krystalklare hav, lig i solen og føl det varme gyldne sand kærtegne den sol varme hud.

Villa'erne er perfekte til både sommerferien og til vinterbrug.
Hvert hus er individuelt designet og indrettet. De ser måske ens ud - men det er de ikke. Poseidon er indrettet i dybe brune og elegant beige toner, mens Athena er vasket i nuancer af grå, hvid og pink.

1 villa ligger direkte ud til vandet og er en "Seafront" villa, 3 villaer ligger lidt tilbagetrukket med havudsigt og kaldes "Sea view villaer.

Villaerne deler en tennisbane.

Solenergi bruges til at hjælpe opvarme villaer på en økonomisk og miljøvenlig måde.

Wifi er tilgængelig normalt gratis medmindre villaen er lejet med pristilbud.

Distances

Chania Airport 8.6 km
Center of Chania 14 km
Souda Harbour 12 km
Chorafakia village 2 km
Tersanas beach 1 km
Kalathas beach 4 km
Stavros village & Beach 4 km
Nearest Cafe-Restaurant 1.3 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes