Villa'er

Divine Poseidon Villaer

ChaniaPart of: Divine Luksus Villaer

Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Akrotiri, Chania, Kreta

6 x 4 soveværelses villaer med havudsigt

Disse superluksus villa'er er beliggende i Tersanas på Akrotiri halvøren nær Chania - et smukt kompleks af 8 luksuriøse villaer, hver med deres egen private have og pool. Kompleksed er dansk ejet.

6 Sea View villaer med har pragtfuld udsigt til hav og de hvide bjerge. Hver villa er til 8 personer med 4 dobbelt soveværelser, hver med en-suite badeværelse.

Disse villaer er perfekt til året rundt ferie. Tersanas ligger ca 13 km nordøst for Chania. Villaerne ligger ud til havet i en lille bugt som ikke påvirkes så meget ikke af vinden. Villaerne er blevet inspireret af græsk arkitektur, og har en smuk udsigt over havet og De Hvide Bjerge.

I kan slappe af og nyde kaffen, drinks og maden,  med udsigt til smukke solopgang og solnedgang. I kan nyde en svømmetur i det krystalklare hav, ligge i solen og føle det varme gyldne sand kærtegne jeres sol varme hud.

De ser ens ud - men det er de ikke. Der er fælles tennisbane og rigelig parkering. Mange ekstra service tilbud som for eksempel; privat kok, børne pasning, massage i villaen og mange andre muligheder.

Solenergi bruges til at hjælpe opvarme villaer på en økonomisk og miljøvenlig måde.

Wifi er tilgængelig normalt gratis medmindre villaen er lejet med pristilbud.

Distances

Chania Airport 8.6 km
Center of Chania & Chania harbour 12 km
Souda Harbour 12 km
Super Market at Chorafakia 2.6 km
Nearest Cafe-Restaurant 1.3 km
Tersanas beach 1.3 km
Kalathas beach 4 km
Stavros Beach 3.7 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes