Familie Hotel

Dore Hotel Lejligheder

Chania

Ask for availability Ask for availability

Other features

Dore Hotel Lejligheder

Agia Marina, Chania

Dore Hotel Lejligheder er et moderne hotel med moderne design og en minimalistisk æstetik byder dig velkommen til hjertet af Agia Marina, Chania.

Dore Hotel tilbyder tjenester af meget høj kvalitet, renoverede værelser, en stor pool og raffineret køkken kun få skridt fra både stranden og Agia Marina centrum.

I hjertet af den populære badeby Agia Marina kan I opleve en ferie med enestående oplevelser i de ny-renoverede lokaler.

Dore Hotel har tilføjet sin tradition for venlig gæstfrihed et nyt fokus på service af høj kvalitet, fremragende køkken og et antal bekvemmeligheder og faciliteter, som vil sikre jeres ophold en virkelig uforglemmelig oplevelse.

Med en stor swimmingpool og nem adgang til havet og til centrum af den charmerende landsby Agia Marina, er Dore Hotel det perfekte ferievalg for par og små familier.

Alle områder af Dore Hotel er fuldt tilgængelige for personer med særlige behov, og et specielt designet og udstyret et handicapvenligt værelse for personer med mobilitets-problemer.

Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes