Villa'er

Pasiphae Landsbyhus

Agios Nikolaos sydkystenPart of: Dorevinis Landsby Huse

Gæster 9
Bedrooms 3 + sofabeds
Bathrooms 2
Book now

Other features

Pasiphae Landsbyhus

Anatoli, Ierapetra

Et charmerende restaureret landsbyhus beliggende 12 km oppe i bjergene fra byen Ierapetra på Kreta's sydøstkyst.

Huset er for nylig blevet forbedret med en udendørs jacuzzi i gården

Landsbyhuset har 3 soveværelser og kan rumme op til 8 personer. Fra de mange terrasser har du en betagende udsigt til bjerge, kysten, byen Ierapetra og det fjerne hav.

For nyligt restaureret til sin autentiske prototype, kombinerer dette sten og træhus alle de mistede kvaliteter ved traditionelle boliger med moderne faciliteter og luksus.

Huset er gennem møbleret med antikviteter og autentiske stykker fra 1800-tallet. Huset er 185 kvm omgivet af en 60 kvm stor gårdsplads og en 100 kvm tagterrasse med smuk udsigt til det libyske hav og kysten.

Alle værelser er åbne enten til gårdspladsen eller til terrassen med åben udsigt til bjerget, havet og kysten.

Der er en kapacitet på 7 personer med 5 værelser, 2 dobbeltværelser og et enkelt soveværelse, stue med pejs, spisestue med to stilfulde sovesofaer, der kan konverteres til to enkeltsenge, 2 badeværelser, 1 toilet og et stort, fuldt udstyret køkken med spise plads til 6 - 8 personer.

Interiøret er indrettet med udvalgte stykker fra det neoklassiske Grækenland og malerier af berømte græske kunstnere. Det kan fungere som et unikt familiehus eller deles af venner og opdelt i to suiter (to værelser hver med eget bad og centrale områder i mellem. Der er air-con i øverste etage, dette er ikke nødvendigt i stueetagen på grund af placering af huset.

Huset er beliggende i Anatoli en historisk og beskyttet landsby i Ierapetra området.

Distances

Heraklion Airport 64 km
Rethymnon town 126 km
Chania Airport 162 km
Agios Nikolaos 25 km
Ierapetra 12 km
Sandy Beach 12 km
Golf Course 64 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1040K050B0035601