Villa'er

Eligia Villaer

Rethymnon

Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Mellem Rethymnon and Plakias

2 x 3 soveværelses villaer

Eligia er et kompleks bestående af to villaer til ferie med familie og venner. Hver villa har 3 soveværelser til 6 personer

Villaerne er perfekt til en større gruppe af familie eller venner med en stor fælles pool mellem dem. De ligger lige udenfor landsbyen Mixorouma midt imellem Rethymno på nordkysten og Plakias på på sydkysten af Kreta.

Villaerne

Eligia består af to smukke villaer på en 2.000 kvadratmeter stor grund dejlig have. Villaerne er beliggende i et meget roligt og smukt område. Hver villa kan rumme op til 6 personer.

Villa-Huset er 100 kvm, underetagen består af stue, spisestue, køkken, et soveværelse og et badeværelse. Stuen indeholder en sofa, lænestol, sofabord, pejs, satellit-tv, DVD, CD-afspiller, air-condition, brandalarm og to brandslukkere. Spisepladsen har bord med 6 stole. I køkkenet er der et komplet elektrisk udstyr: Komfur med ovn, køleskab, opvaskemaskine, blender, brødrister, kedel, saftpresser spisebestik og talerkner til 6 personer.

Have og pool

Nyd en svømmetur i poolen, som er placeret mellem de 2 villaer, eller tilbring tid i den smukke have, som omgiver villaer og med stenbygget grill. Villaerne har en grøntsagshave, som kan nydes af gæsterne. En dejlig have og en swimming pool 15x5 meter.

Området

Beliggende lige udenfor den lille landsby "Mixorouma" - Agios Vasilios Municipal på Kreta. Området har en smuk udsigt over de omkringliggende bjerge næsten i midten mellem Rethymno og badebyen Plakias. De nærmeste sandstrande er Paradise strande på nordkysten.

 

Distances

Chania Airport 76 km
Heraklion airport 94 km
Rethymnon 20 km
Plakias 20 km
Spili 4 km
Agia Galini 30 km
Mixorouma 100 metres km
Rating: 0 / 5 in 0 votes