Luksus Villaer

White Perle Villa

Agios NikolaosPart of: Elounda Pearl Villaer

Gæster 8
Bedrooms 4
Bathrooms 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Elounda, Agios Nikolaos

Villa med 4 soveværelser

Den Hvide Perle villa er en luksuriøst møbleret moderne villa. Udsigten fra den meget private have er utroligt smuk og uhindret til Mirabellos bugten.

Villaen ligger omkring 3 km fra Elounda by og 6 km fra Agios Nikolaos by.

Den Hvide perle (265 kvm) villaen kombinerer traditionelle og moderne materialer til dens struktur med sten og trægulve. Møblerne og alt andet i villaen er af højeste kvalitet.

Villaen har et soveværelse på øverste etage med jacuzzi med vinduer til 3 sider der har en betagende udsigt til det blå hav. Der er et badeværelse og også et påklædningsværelse på denne etage.

På første sal er der 2 rummelige soveværelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge, der let kan ombygges til en dobbeltseng. Soveværelserne deler et badeværelse.

Stueetagen har en stor opholdstue og spisestue med pejs, fuldt udstyret køkken med en gårdhave foran som er perfekt egnet til at nyde solnedgangen.

Der er et 4. soveværelse, et legerum med billardbord, tv og motionscenter i underetagen. Særlige deluxe-funktioner inkluderer SAT TV, CD- og DVD-afspiller, pengeskab, pc med WiFi, MP3, privat motionscenter, vaskerum og parkering.

Rating: 0 / 5 in 0 votes