Villa'er

Elounda Vista Villaer

Agios Nikolaos

Gæster 4
Bedrooms 1
Bathrooms 1 & WC
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Elounda - Agios Nikolaos

Elounda Vista Villaer 7 villaer med 1 soveværelse

Elounda Vista Villaer tilbyder pragtfulde omgivelser til familiens ferie.
Villaerne har et soveværelse, stue / åbent køkken og en lille privat have. Villa komplekset har en stor pool og er beliggende i Elounda, 8 km fra Agios Nikolaos på en bjergskråning med en betagende panoramaudsigt over Mirabello-bugten, hvor de mest prestigefyldte og luksuriøse hoteller på Kreta findes.

Dejlige ferie villaer på Kreta

Villaerne har en entré, en stue med to sofasenge, køkken og et toilet på første sal.
I stueetagen er der et stort soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Verandaer og balkoner åbner ud til den smukke have og udsigten over Mirabello Bugten. Haverne varierer i størrelse fra 80 til 500 m2. Der er syv et-soveværelse villaer på 60 m2.

Køkkenet er fuldt udstyret med en elektrisk komfur med ovn, emhætte og køleskab/fryser, kaffe-maskine og el-kedel. Alle huse har aircondition (varm / kold), og termoruder.

Villaerne har SAT TV med gratis kanaler og WiFi internet.

Have og pool

Villaerne er bygget på en 7500 m2 stor grund. De er bygget i grupper på tre og er bygget på forskellige niveauer af bjergsiden for at alle for fuldt udbytte af den flotte udsigt til Mirabello bugten. Der er parkeringspladser på alle niveauer og let adgang til husene fra den private vej. Der er en meget smukt designet swimmingpool med en fantastisk udsigt. Rundt om poolen er der solsenge og parasoller.

Haverne er fulde af typiske Middelhavs planter og blomster. Villaerne ligger mellem Agios Nikolaos og Elounda og inden for nem gåafstand til sandstranden 350m nedenfor villaerne.

Distances

Heraklion Airport 78 km
Heraklion port/town 76 km
Rethymnon Town 158 km
Agios Nikolaos 5 km
Sandy beach 350 metres km
Elounda Village 0.6 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) MHTE: 1040K91002982701