Villa'er

Emilia’s Traditionelle Landsbyhus

Rethymnon

Gæster 6
Bedrooms 3
Bathrooms 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Emilia's Traditionelle Landsbyhus

3 soveværelser og 3 badeværelser

Et charmerende 400 år gamle kretensiske landsby hus, som er total renoveret i vinterhalvåret 2021 -2022.

Huset tilhørte Emilia's oldefar, og Emilia's søn Ari har sørget for, at det har bibeholde al sin fortidige karakter og charme. Til trods for dette har huset moderne bekvemmeligheder såsom Wifi internet, air-condition i soveværelserne og swimmingpool i baghaven med kunstige bølger. Huset er meget privat og ingen naboer kan kigge ind i gårdhaven eller pool-området.

Emilia's Hus

Landsbyhuset er beliggende i landsbyen Prines og nås via en smal landsby vej med sine facaderne vendt mod udsigt over åbne landskaber. Ejendommen har 3 soveværelser og 3 badeværelser og er velegnet til 6 personer.

Indgangen er fra en lille vej ind til den pragtfulde store gårdshave med jasmin planter der udsender parfumerede dufte, blomster, buske og nogle store antikke håndlavede urtepotter.

Fra gården er der en trappe til første sal. Bagtil er der indgang til den overdækkede terrasse med sten bænke og swimmingpool for enden, her er der liggestole og et spisebord med stolei skyggen. På taget findes en tag-terrace med udsigt over området.

Der er adgang til et soveværelse fra gården med dobbeltseng og et lille badeværelse og bruser. Fra gården er der adgang til en åben stue/køkken med sofa, bord, stole og det veludstyrede køkken i den anden ende. En vindeltrappe fører til øverste etage, hvor der er 2 soveværelser, et med dobbeltseng og et med 2 enkelt senge. Hvert soveværelse har badeværelse.

I Prines er det 2 Grill tavernaer, et mini marked, og et par cafeer alt er inden for gåafstander. Kun 2 km væk er en større landsby, som har en flere taverner, cafeer, supermarkeder og en af ​​de mest populære bagerier i Kreta + et apotek.

 Rethymnon - Kreta

Byen Rethymnon, på nordkysten af Kreta, ligger på øens længste sandstrand og er kendt af besøgende som den "skjulte juvel" af Kreta. Siden 1400 f.Kr. den Minoerne, venetianerne, tyrkerne og kretensere har bygget deres gamle byer, minareter citadeller, bakketop Fortezza, snoede smalle gader, fiskerihavn og fyrtårnet, der skaber en gammeldags charme.

Distances

Chania Airport / Souda harbour 68/62 km
Heraklion Airport 88 km
Rethymnon Town 6 km
Nearest beach 5 km
Shopping & tavernas 2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1041K91002986101