Villa'er

Filosofia Strand Villa

Chania

Gæster 9
Bedrooms 3 ½ +sofabed
Bathrooms 2
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Agia Marina

Filosofia Villa ligger ud til stranden i Agia Marina og er et af de få feriehuse i turistområdet Agia Marina - Platanias, Chania. Villaen ligger i nem gå-afstand til Taverna Careta Careta på stranden. Der er ikke pool, men fri adgang til den dejlige sandstand og havet.

Filosofia Villa

I boligens stueetage er der et stort åbent rum med køkken, stue og to spise områder. Der er lagt særlig vægt på malerierne, som i de fleste tilfælde er autentiske malerier. '

I stueetagen er der også 2 soveværelser med dobbeltsenge, et stort badeværelse med badekar/jacuzzi og et ekstra vaskerum. Et af de to soveværelser har et åbent galleri-enkeltværelse på øverste niveau.
Hvert soveværelse har sin egen balkon.

På forsiden af ​​villaen med udsigt over havet er der to store altaner som skabt til drinks og spisning udendørs. Gæsterne kan nyde solnedgangen på balkonen med udsigt over havet og øen Agios Theodoros.

På husets øverste etage er der et soveværelse med en-suite badeværelse med bruser og et påklædningsværelse. Værelset har også en privat balkon. Endnu en stue med udsigt over havet er placeret på denne etage og med endnu en balkon. Denne stue har en sofaen som kan forvandles til en dobbeltseng med en almindelig komfortable madras.

Faciliteter

Huset rengøres hver tredje dag med nyt sengelinned og hånd- og  badehåndklæder.
Håndsprit er altid tilstæde i huset, som udskiftes med hver ny gæst af hygiejniske årsager. Engangs-morgensko leveres til hver gæst. Håndsæbe, shampoo og fugtighedcreme tilbydes også.
På grund af tidens nye forhold lægges der særlig vægt på rengøring og desinfektion af huset med specielle rengøringsmidler.

Udendørs Området

På en anden del af grunden findes også vores ''Caretta Caretta'' restaurant, som tilhører familien. Gæsterne har mulighed for at bestille fra menu, som findes i villaen. Måltider blive serveret af restaurantpersonalet, enten i villaen eller i restauranten. Restauranten har også morgenmad. Vi giver 15% rabat for Villa Filosofia gæster.

Gæsterne i villaen bliver ikke generet af restaurantens lave musik.

Vi har også en organiseret strand, hvor solsengene i frontlinjen er  reserveret til (eller hvis de ønsker et andet sted), for husets gæster uden omkostninger.

Området

Husets er beliggende i et roligt område. Stranden foran villaen er sandet, og havets dybde er jævntfaldende. Dette gør det ideelt for børn og ældre mennesker.

I Agia Marina er der mange muligheder med restauranter, tavernaer strandbarer, cafeer, supermarkeder, tøjbutikker og mere. I området tæt på huset er der mulighed for vandsport såsom jetski og hav-paragliding. 

Booking og betalingsbetingelser

Depositum på 30% skal betales ved booking.
Restbeløbet skal betales 30 dage før ankomst.

Afbestillings betingelser

Afbestilling er gratis indtil 40 dage før ankomst.
Derefter vil depositum på 30% blive opkrævet.

Afbestilling inden 30 dage før ankomst og udeblivelse debiteres 100 %

Særlige forhold i 2022

In case of coronavirus problems (such as new lockdown in your country,  in Greece or in case of own health problem due to the virus) it is possible to cancel 7 days before arrival.

Rating: 5 / 5 in 1 votes

MHTE (CRN) 1042Κ91003089301