Lejligheder

Flisvos Ferielejligheder

Chania sydkysten

Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Frangokastello

Ferie lejligheder med 1 og 2 soveværelser og stor pool!

Flisvos Apartments har rummelige et og to værelses ferielejligheder. Flisvos lejligheder er beliggende tæt ved de dejlige sandstrande i Frangokastello på Kretas sydkyst. Frangokastello sletten er en rolig og fredelig ferieby på sydkysten af Kreta, Grækenland.

Flisvos Ferielejligheder

Flisvos lejligheder ligger bag strandvejen og med egen have, en lille legeplads og omkring 100 meter fra sandstranden og ca 3 km fra Flisvos taverna. Alle lejligheder er rummelige og har altaner eller terrasse, med udsigt til havet og bjergene. De er fuldt udstyret og har badeværelse, air- condition og køkkenfaciliteter.

Haven har en stor (100 m2) swimmingpool med børnebassin, solsenge, parasoller og en poolbar. Pool og pool område har fantastisk udsigt til de omkringliggende bjerge.

Flisvos Apartments er ejet af de to brødre Spiros og Stellios som driver den velkendte Taverna Flisvos, hvor specielt de friskfangede fisk og grill stegte lam er en yndet spise. Atmosfæren på tavernaen er afslappet og det er et godt sted at tilbringe et par timer på en måltid og måske et par glas af huset vin fremstillet af druer dyrket i egen have, efterfulgt af et lille glas Raki lokalt kendt som "Sigudia".

Frangokastello området

Frangokastello er en roligt og uspoleret slette omgivet af bjerge på 3 sider og havet på den fjerde. Det er et område rigt på olivenlunde og vilde urter som timian, oregano, savie og mange andre. Det er et hyggeligt og roligt ferieområde populært blandt alle nationaliteter og også for grækerne selv.  Her findes nogle af de bedste sandstrande på Kreta, og især små børn elsker den lavvandede kyst lige ud for ruinen af det gamle fort som byen er opkaldt efter kun 1½ km fra Flisvos. Voksne behøver ikke at kigge langt efter deres eget lille stykke afsondret strand for privatliv, der er kilometervis af bugter at vælge imellem.

Distances

Heraklion Airport 155 km
Rethymnon Town 75 km
Chania Airport 66 km
Souda Port 60 km
Hora Sfakion Town 15 km
Sandy Beach 150 metres km
Frangokastello Village 2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes