Værelse

Flisvos Taverna værelser

Chania sydkysten

Book now

Other features

Frangokastello

Taverna værelser til leje, dobbelt og trippel

Flisvos Taverna ligger lige ud til havet og er tæt på de dejlige sandstrande i Frangokastello på Kretas sydkyst. Frangokastello sletten er en rolig og fredelig ferieby på sydkysten af Kreta, Grækenland.

Flisvos værelser

Alle værelser har badeværelse med brus, air -condition og en balkon mod havet. Fra balkonen kan man se langt ud over havet og nyde en stille stund med en bog, og en drink. Her oplever du den oprindelige kretensiske atmosfære og gæstfrihed.

Flisvos taverna ejes af de 2 brødre Spiros og Stelios, de driver tavernaen med værelser til leje og lidt længere ude af strandvejen har de Flisvos ferie lejligheder med 2 og 3 værelser; Flisvos Apartments.
I en lille lansby "Patsianos" ca. 1 km fra kysten har de 2 restaurerede huse til leje;
Patsiano landsbyhuse.

Taverna Flisvos med traditionelt kretensiske køkken og atmosfære er et meget afslappende sted at tilbringe et par timer over et måltid mad, og måske et par glas af huset dejlige vin fremstillet af egne druer, efterfulgt af et lille glas raki lokalt kendt som "Sigudia". Brødrene bruger mest muligt egne produkter og fremstiller selv vin, ost og grøntsager ligesom det meste kød også fremstilles af dem selv.

Tavernaen drives af de 2 brødre og de står for køkken og fiskeri, så man kan nyde en friskfanget fisk, de servere også pragtfuldt grillet lam.

Frangokastello

Frangokastello er en rolig og uspoleret slette omgivet af bjerge på 3 sider og havet på den fjerde. Det er et område rigt på olienlunde og vilde urter som timian, origano, savie og mange andre. Her findes nogle af de bedste sandstrande på Kreta, og især små børn elsker den lavvandede kyst lige ud for ruinen af det gamle fort som byen er opkaldt efter kun 1½ km fra Flisvos. Voksne behøver ikke at kigge langt efter deres eget lille stykke afsondret strand for privatliv, der er kilometervis af bugter at vælge imellem.

 

Distances

Heraklion Airport 155 km
Rethymnon Town 75 km
Chania Airport 66 km
Souda Port 60 km
Hora Sfakion Town 15 km
Sandy Beach 150 metres km
Frangokastello Village 0.2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes