Villa'er

Gerani ferievillaer

Rethymnon

Book now

Other features

Gerani Ferievillaer - Rethymnon

Gerani ferie villaer 2 x 3 og 2 x 4 soveværelser

4 hyggelige ferie villaer vest for Rethymnon by på Kreta med fantastisk udsigt til det Ægæiske Hav. Hver villa har egen pool med børnepool, havegrill og WiFi internet. Disse ferievillaer er et godt valg til familier og venner. Gerani Ferievillaer.

Der er 2 villaer med 3 soveværelser og 2 villaer med 4 soveværelser. Villa'erne er kun ca. 1 km fra Gerani landsby med 2 tavernaer, bager, slagter og supermarked. Lige nedenfor Gerani landsby findes Gerani bugt med en lille sandstand og 2 hyggelige fisketavernaer.

Mere information on Gerani ferievillaer

I stueplan er der en stor åben stue med pejs og spise plads. Der er dør til en overdækket terrasse ud til haven med havemøbler, stor pool med børne pool og stenbygget have grill. Herfra er der skøn udsigt til olien træer og havet.

Det store åbenplan køkken har komfur, køleskab / fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m .
I stueetagen er der et soveværelse med dobbeltseng og en- suite badeværelse, På første sal er der to eller tre soveværelser, med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Der er et stort badeværelse med badekar. Hvert værelse har sin egen balkon med udsigt over landskabet og havet.

Der er en privat swimmingpool med liggestole og parasoller i haven med storslået udsigt mod det blå  hav og olivenlunde. Terrassen har spisebord, havemøbler og sten bygget havegrill.

Området

Landsbyen Gerani er en ganske stor landsby med et par taverner og supermarkeder omkring 5 Kms vest for Rethymnon, nedenfor landsbyen er der en smuk bugt med 2 fiske-tavernaer. Gerani er kendt for en lille flod og hulerne som ligger i bugten. Der er andre sandstrande ca 2 km længere mod vest og Episkopi stande.

Photos by; raminmedia.com

Distances

Heraklion Airport 86 km
Rethymnon centre 6 km
Chania centre 55 km
Chania Airport 52 km
Village of Gerani 700 km
Gerani Cove 1.2 km
Sandy Beach 2½ km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) ΜΗΤΕ 1041Κ91002928501