Luksus Villaer

Giakoumakis Luksus Villa

Rethymnon

Gæster 10 -12
Bedrooms 5
Bathrooms 3
Book now

Other features

Rethymnon, Crete

Giakoumakis Luksus villa med 5 soveværelser

The unique benefits of Giakoumakis villa are:

  • Bare få minutter væk fra stranden og byens centrum!
  • Dette er en villa, der giver forskellige muligheder for at tilbringe dagen i dets luksuriøse faciliteter, såsom en legeplads, legerum med PS3, billard bord, fuldt udstyret fitnesscenter.
  • 120 m2 økologisk swimmingpool, grillplads med spisebord, basketballbane, bordtennis.
  • Træer, stor have, køkkenhave, fantastisk udsigt fra flere sidde-områder, gangsti gennem haven, udendørs spabad og mange andre ting.

Giakoumakis luksusvilla har så mange muligheder og tillige en fantastisk beliggenhed og udsigt. Villaen ligger tæt på stranden og byen Rethymno. Denne villa har alle muligheder for en uforglemmelige ferie for alle aldre!
100% privatliv i alle områder og fuld sikkerhed. Hele det 5.000 kvm stor område er stærkt indhegnet og beskyttet med avancerede alarmsystemer. Det er en ideel villa til familier og venner, der leder efter en eksklusiv ferie!

Giakoumakis Villa

Villaen har plads til 10 personer i soveværelser og op til 12 personer, når behøves.

Indendørs

I stueetagen er der et rummeligt åbent areal, der består af opholds-spiseplads på 120 m² og et fuldt udstyret funktionelt køkken. Opholdsstuen har store sofaer, et 55 ”HDTV med hjemmebiograf og et hjørneformet pejs. Fra køkkenet er der adgang til et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Der er også et gæstetoilet beliggende på samme etage.

En marmortrappe fører op til førstesalen med et kontor med en pc og en printer. Første sal har 3 soveværelser, det ene med en king-size seng og en balkon med spektakulær udsigt. Det har også eget badeværelse med brusekabine og jacuzzi med hydro-massage. De to andre soveværelser har 2 enkeltsenge, som er designet til at omdannes til dobbeltsenge, hvis det foretrækkes. Begge værelser har gulv-til-loft-vinduer, der fører til de udvendige områder af villaen. Der findes også et badeværelse med dampbrusekabine langs korridoren.

Fra stuen i stueetagen fører trappen til det nederste niveau af villaen, hvor der findes et soveværelse med en stor dobbeltseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge. Værelset med dobbelt seng har et tv, et påklædningsværelse og direkte adgang til haven. Denne etage er også udstyret med et badeværelse med badekar. På denne etage findes også et 120 m² legerum med en mini-stue, et plasma-tv (satellit) med Playstation 3, legetøj, et klaver og et billard bord.
For dem, der ønsker at holde sig i form, er der et fitness område ved siden af legerummet. Alle områder på denne etage har gulv til loft-vinduer, der fører til de udvendige områder af villaen.

Udendørs området

Det smukt anlagte udendørs område er fuld af blomster og palmer. Der er flere terrassér  og afslapningssteder. Den 120 m² store økologiske swimmingpool er omgivet af liggestole og parasoller. En stor Jacuzzi til 4 personer i den ene ende. Haven er fuld af frugttræer og også en grøntsagshave til brug for gæsterne.

Der er et fuldt udstyret grillplads med udendørs køkken med grill og brændeovn. Udendørs spisebord under pergolaen.

En række møblerede steder (med liggestole, parasoller og hængekøjer) til afslapning i verandaen og haven omkring villaen. Også en legeplads til små børn, bordtennis, en-til-en basketballbane, badeværelse (brus / toilet) ved siden af poolen. Cykler til brug af gæsterne. Parkeringsplads til flere biler.

Rating: 0 / 5 in 0 votes