Villa'er

Great Escape Villaer – Rethymnon, Kreta

Rethymnon

Gæster 6, 8 & 10
Bedrooms 3, 4 & 5
Bathrooms 2 & 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Amenities and features

Other features

Great Escape Villaer - Maroulas, Rethymnon, Crete

Great Escape Villaer er 3 hyggelige og komfortable feriehuse. Husene er meget veludstyrede og beliggede på en skråning nær Maroulas ovenover Rethymnon bugten på ferieøen Kreta.

Great Escape Villaer er kun en kort køretur fra Rethymno. fantastisk udsigt over bakker, dale og havet. Husene har 3, 4 eller 5 soveværelser.

Lej 2 eller 3 villaer til større grupper op til 28 personer. Familie- og venner- komsammen. Book venligst tidligt for denne mulighed.

Hvert af husene indeholder to fuldt udstyrede lejligheder. Den mindre lejlighed ligger på nederste etage med direkte udgang til pool-området. Villalejlighederne udlejes kun sammen.

Den større af de to boligenheder indeholdt mellem- og øverste etager, hver af dem med en stor veranda. Det er denne del der udgør et 3 soveværelses feriehus.

I alt har hver af de 3 villaer 200 kvadratmeter boligareal, 2 stuer med tilhørende åbent køkken, 3 badeværelser og 4 eller 5 soveværelser.

Hver villa har en privat solterrasse med en 23 kvadratmeter stor swimmingpool og  gas grill. Der er liggestole og parasoller på alle terrasser.  Terrasserne er omgivet af natursten, og det samme er de fleste af husenes ydervægge.

Fra alle etager i hver villa er der uhindret udsigt over Rethymnon-bugten, Det Ægæiske Hav og i vest endda Akrotiri-halvøen. Den nærmeste sandstrand ligger 4 km væk.

For de gæster, der nyder at udforske lokale spisemuligheder, er der et bredt udvalg i nærheden.

Atraktione i området; Det arkæologiske museum i Rethymno, den kommunale have i Rethymnon og Fortezza'en og Arkadi Monasteri

VILKÅR & BETINGELSER / AFBETILLINGS VILKÅR

Indtjekning efter kl. 14:00

Check ud indtil 12:00 ved middagstid

Depositum er 20% af det samlede beløb og skal betales ved reservationen. Hvis du har brug for at annullere din reservation, refunderes forskuddet ikke.

Eventuelle andre afbestillingsomkostninger eller gebyrer vil IKKE blive opkrævet.

Hvis aflysningen skyldes corona-restriktioner i Grækenland eller Danmark, kan du ombooke din ferie senere i år eller næste år.

Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1041K10000043500