Familie Hotel

Ideon Hotel

Rethymnon

Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Rethymnon, Crete

Hotel værelser, lejligheder og suites

Hotel Ideon ligger ideelt for en kombineret by og strand ferie. Lige overfor hotellet ses det blå middelhav. I områdedet bagved hotellet findes den charmerende Venetianske bydel fuld af sjove og interesante butikker, tavernaer og restauranter. Kun få skridt fra hotellet findes den charmerende havn fuld af spisesteder og cafeer. Til den anden side findes "fortessa'en" som tidligere forsvarede byen mod pirater. Brede badestrande findes i 500 metres afstand

Alt lige inden for rækkevidde af den kosmopolitiske bycenter. Den fremragende sandstrand rækker flere kilometer øst for byen.
Foran hotellet og med udsigt over havet og nærliggende havn findes en række stilfulde cafeer og tavernaer med mad, snacks, drinks og music til lagt ud på aftenen og natten

Værelser, suiter og lejligheder

Hotellet tilbyder enkelt- og dobbeltværelser, junior suites og ferielejligheder med 2 værelser og køkkenfaciliteter. Alle værelser er komfortabelt udstyret med bad, balkon, a / c, opvarmning, pengeskab, satellit TV, radio og telefon.
Suiterne er beliggende i en charmerende renoveret venetiansk hus ved siden af poolen.

Lejlighederne med soveværelse og stue er placeret i den nye bygning bygget i stil med den gamle bydel i Rethymnon. Lejlighederne tilbyder de samme faciliteter som værelser og suiter, men har også et tekøkken, som giver mulighed for selv at tilberede måltider. Suites og lejligheder har udsigt til pool og den gamle bydel.

Restaurant, cafe og barer

Hotel Ideon har en venlig reception, en restaurant buffet tilbyder et rigt udvalg af græske og internationale specialiteter til morgenmad og middag. Den hyggelige cocktailbar i den store stue med hyggelige kroge fuldender stemning. Udenfor finder du den stilfulde café med hyggelige grupper af sofaer til at nyde en drink eller snack med familie og venner, mens I ser verden passere forbi.

Pool og gårdhave

Midt mellem de forskellige bygninger findes en gårdhave med pool og en velholdt have. En snackbar, som tilbyder små snacks og kølige drinks gør denne charmerende hotel gårdhave meget komfortabel og kølig.

Konferencefaciliteter

Hotellet har et konferencelokale til 50 personer fuldt udstyrede med alle faciliteter, der er nødvendige til konferancer.
Der er hyppig busforbindelse fra hovedvejen til andre dele af Rethymnon, Heraklion og Chania

Distances

Heraklion airport 75  km
Heraklion city 72 km
Chania airport 62 km
Chania city 60 km
Sandy Beach 500 metres km
Rating: 0 / 5 in 0 votes