Villa'er

Imbros Byhus

Chania sydkysten

Gæster 16
Bedrooms 5 + sofabeds
Bathrooms 5
Book now

Other features

Imbros - Hora Sfakion

Imbros Byhus med 5 soveværelser med en-suite badeværelser

Imbros Byhus er et 200 årigt restaureret hus i bjergene. Huset er bygget med sten og består af to bygninger, hovedbygningen har 3 soveværelser og et mindre hus har 2 lejligheder, hver med 1 soveværelse og badeværelse. I alt har huset 5 soveværelser og 5 badeværelser. Det er et perfect hus til en større familie sammenkomst, hyggeligt og meget privat.

Imbros Byhus er perfekt som udgangspunkt for vandreture i Imbros Gorge, rundt i området og ned til kysten.

Huset har plads til 10 personer, men der er sovesofaer i stuerne så der er plads til 6 ekstra personer. Den gamle have har privat pool og en stor gårdhave med et gammelt valnøddetræ som giver dejlig skygge i de varme sommerdage.
Villaen er beliggende i bjerglandsbyen Imbros 800 meter over Hora Sfakion og det Libyske hav. 

Huset (villa)

Hovedhuset har 3 soveværelser alle med en-suite badeværelser. Indgangen fører ind til den store åbne airconditionerede stue med en pejs til de koldere måneder, der er TV og musikanlæg.
Der er spiseplads i åbent plan stuen til den ene side og det veludstyret køkken til den anden side. Køkkenet har en komfur, køleskab / fryser, elkedel, saftpresser, brødrister og en kaffemaskine.

En lejlighed ved siden af hovedhuset med 1 soveværelse, stue med en pejs, køkken, TV, et musikanlæg og air-condition. Køkkenet med en komfur, køleskab / fryser, elkedel, saftpresser, brødrister og en kaffemaskine.

Der er et studie med dobbeltseng og et lille tekøkken med komfur, køleskab / fryser, elkedel, saftpresser, brødrister og kaffemaskine, også her er der også et tv og et musikanlæg.

Haven og poolenHaven 300 m² og med 30 m² pool med liggestole og parasoller omkring, havegrill.
Gården er perfekt til udendørs spisning både gag og aften under det store ​​valnøddetræ. Privat parkeringsplads for op til 4 biler.Dette er et fantastisk landby hus velegnet til en stor familie eller gruppe af venner til  holde en uforglemmelig ferie.

Området

The entrance to Imbros gorge is 100m from villa “Imbros”.  There are 5 tavernas and a super market in the village (40 metres).
The nearest beaches are just outside Hora Sfakion (18 kms) to the west and the beaches of Frangokastello (21 kms) to the east.

Distances

Heraklion airport 115 km
Heraklion city 111 km
Rethymnon town 50 km
Chania airport 55 km
Chania city 50 km
Souda Port 48 km
Hora Sfakion 18 km
Sandy Beach 18 km
Frangokastello 21 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 10 42 K 06 0B 00196