Lejligheder

Indigo Mare Lejligheder

Chania

Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Platanias - Chania

Lejligheder og studios

Indigo Mare lejligheder og studios har adgang til den smukkeste del af Platanias gyldne sandstrande. Her ved det krystal klare hav kan man nyde en afslappende ferie og Indigo Mares gæstfrihed, komfort og ro.

Indigo Mare apartments består af studios, og lejligheder med et soveværelse og opholdsrum, komplekset ligger med direkte adgang til en sandstrand.

  1. Studios for 2 personer.
  2. Et soveværelses lejligheder for 2 - 4 personer.

Indigo Mare ferielejligeder

Komplekset har følgende faciliteter, en A la carte restaurant, et mini marked, bar og pool bar, en stor pool, børnepool, sauna, en legeplads, et "games" rum og et TV rum.

Lejligheder og studios

Alle lejligheder og studios har air condition, badeværelse med bruser eller bad, telefon, musik, sikkerhedsboks, kichenette, køleskab, balkon eller terrace og TV.

Platanias området

Platanias området er meget populært og der er et stort udvalg af forretninger, tavernaer, restauranter, barer og cafe'r kun få minutters spadsertur fra Indigo Mare lejligheder.

Komplekset ligger ideelt, hvis man kan lide at tage på udflugter, feks til de berømte strande i Falasana, øen Elafonissi med det lyserøde sand på øens syd-vest spids, eller Kissamos havn, hvor der dagligt afgår bådture til smukke steder som Balos og Gramvoussa.
Der er så meget at se, udforske og opleve, så en eller to uger slet ikke slår til, men heldigvis kan man altid komme tilbage.

Distances

Heraklion town and airport 168 km
Rethymnon town 76 km
Chania airport 22 km
Chania town 16 km
Souda harbour 20 km
Agia Marina 1.5 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes