Villa'er

Istron Village Ambelos Villa

Agios NikolaosPart of: Istron Village Villaer

Gæster 7
Bedrooms 3
Bathrooms 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Istron by, Agios Nikolaos

Villa Ambelos er en del af Istron Village-villaer, beliggende i den vestlige udkant af Istro-landsbyen og gemt lige bag byen, der har udviklet sig omkring hovedvejen.

Det er mellemhuset i en række af tre  maissonetter.

Komplekset vender ud mod havet over en stor olivenlund. Afstanden mellem landsby og bugt er 2 km. Kun 11 km fra det berømte ferieby Agios Nikolaos og 20 km fra Elounda.

Der er gratis parkering i et fælles område 25 m fra huset på siden af ​​hovedvejen.

Nærmeste strand er Ag. Panteleimon en gåtur på 10-15 minutter eller kun et minuts køretur. Der er et minimarked lige på tværs af vejen for indkøb af dagligvarer, og flere markeder, caféer og restauranter ligger inden for gåafstand.

Ambelos Villa

Opholdsstue og køkken er elegant arrangeret i stueplan. Modsat indgangen åbner huset ud til terrassen og den private pool gennem en glasdør. Stueetagen betjenes af et lille toilet. En åben pejs kan tjene alle gæster uden for sæsonen. En trappe i marmor fører til etage dedikeret til soveværelserne. To af soveværelserne har direkte adgang til en balkon med havudsigt. Det største badeværelse er udstyret med et jacuzzi-badekar, mens den mindre badeværelse har bruser.

Sengene i to af soveværelser kan opdeles og i enkeltsenge. Der er plads nok til at rumme en ekstra seng om nødvendigt. Temperaturen reguleres af autonome klimaanlæg i hvert værelse.

Køkken Inkluderer: Elkedel, kaffemaskine, brødrister eller sandwich maker, Mikrobølgeovn, 4 kogeplader, ovn, køleskab, opvaskemaskine, alt passende køkkenudstyr.

Badeværelse Inkluderer: Håndklæder, Hårtørrer, toiletartikler, makeup-spejl…

Villa inkluderer: pengeskab, dvd-afspiller 28'LCD-tv, satellit-tv, strygejern og strygebræt.

Den rummelige opholdsstue er malet i pastelfarver, mens soveværelsets vægge er malet jord nuancer. Alle badeværelser er flisebelagt med hvid marmor. Der er prominente folkekunstelementer i udsmykningen af ​​huset

For at sikre søvnkvaliteten er der foretaget en betydelig investering i at udstyre villaerne med metalfri, ergonomiske madrasser lavet med naturlige materialer samt puderne.

Terrassen ligger forhøjet midt i en frodig appelsin- og olivenlund.

Infinity-poolen er omdrejningspunktet for terrassen. Det har en jævn dybde og nås gennem marmortrin trin.

De gamle oliventræer, der er skånet gennem byggeprocessen, giver behagelig skygge på terrassen. Kombineret med resten af ​​den beplantede vegetation skaber træerne en grøn kuppel, der isolerer terrassen fra balkonen.

Husene er adskilt med en robust stenmur op til et punktet, og derefter løber et træhegn halvvejs langs terrassen og adskiller husene uden at hindre den omkringliggende udsigt.

Velkomstpakke med vin, frugt. Gratis, hurtig og pålidelig wi-fi. Rengøring 5 dage om ugen. Linen skiftes 2 gange om ugen. Poolrengøring: efter behov - mindst 3 gange om ugen. Teknisk assistance 24/7.

Villa størrelse: 145m, Pool størrelse: 6m X 6m ca dybde 1,60cm Patio størrelse: 85 s.m. (inklusive pool), byggeår: 2008

Rating: 0 / 5 in 0 votes
Special offer!

Tidlig booking Rabat for alle reservationer undtagen i juli og august 2021. 25% rabat indtil 31/5 2015.

Rabat ved langtids ophold; 15% rabat for 4 uger eller mere + tidlig booking rabat, hvis det også er gyldigt.