Villa'er

Istron Village Lemonia Villaer

Agios NikolaosPart of: Istron Village Villaer

Gæster 5
Bedrooms 2
Bathrooms 2
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Lemonia Villaer

2 x 2 soveværelses og 2 badeværelsers villaer

Stueetagens terrasse er bogstaveligt talt plantet i den grønne frugtbare Istron Dal. Når du sidder der, er du omgivet af duftene af appelsiner og oliventræer.
Den rummelige stenflaggede terrasse (85m2) har et frugtbart haveområde, en spiseplads, som vi leverer grill til udendørs spisning, et sofabord og en elegant swimmingpool med parasol og liggestole. Villaer ligger i en oliven- og appelsinlund. der strækker sig udenfor bygningerne helt til havet.

Pool terrassen er mellem træerne, og altanen på første sal har en klar havudsigt. Balkonen med en romantisk gynge og sofabordet har en betagende havudsigt over den grønne dal.

Den rummelige stueetage (over 60 m2) er et elegant flisebelagt og møbleret rum. Det kombinerer opholdsområdet med spisepladsen og et veludstyret køkken plus et marmorflisebelagt toilet. Hver villa har en stor terrasse, der enten er flisebelagt og sin egen private pool. Et marmortop-bord og bænke byder på udendørs spisning. Træer og pergolaer giver skygge og privatliv.

Villaerne har komfortable siddemøbler; 28 ”LCD satellit-tv, hjemmebiograf / stereo, gratis internetforbindelse og en pejs. Stuen er stor nok til at rumme en eller to ekstra personer.

En marmortrappe fører til øverste etage, hvor der er et stort soveværelse, der fører til den rummelige balkon med gynge og sofabord, et behageligt andet soveværelse og to badeværelser. Badeværelserne er flisebelagt med hvid marmor. Master-badeværelset er stort og har jacuzzi-badekar, mens det andet har en bruseniche.

Villaernes orientering (syd og vest) sikrer det maksimale solskin, ekstremt behageligt i begyndelsen og slutningen af ​​sæsonen og ideel til et vinterophold.

En meget rummelig studio-studio (50m2), er forbundet med villaen med en udvendig trappe, Denne kan lejes for at udvide soveværelses kapaciteten. Studiuet har tilknyttet badeværelse med bruser og niche til tekøkken.

Rating: 0 / 5 in 0 votes
Special offer!

Tidlig booking Rabat for alle reservationer undtagen i juli og august 2021. 25% rabat indtil 31/5 2015.

Rabat ved langtids ophold; 15% rabat for 4 uger eller mere + tidlig booking rabat, hvis det også er gyldigt.